Каталог товарів

Залишся, якщо кохаєш. Книга 2

Залишся, якщо кохаєш. Книга 2
Залишся, якщо кохаєш. Книга 2
Залишся, якщо кохаєш. Книга 2
Залишся, якщо кохаєш. Книга 2
Залишся, якщо кохаєш. Книга 2
Залишся, якщо кохаєш. Книга 2
  •  Бестселер «The New York Times»
  • Світовий бестселер!

Залишся, якщо кохаєш. Книга 2

Серія:
Якщо кохаєш
Видавництво:
Vivat
330,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 012354
  • ISBN: 978-6-17-170289-9
  • Вага: 0.24
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 288
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Інтегральна
  • Папір: Офсет
Анотація

Продовження нашумілої книжки «Покинь, якщо кохаєш...» буквально випросили фанати — закидували пошту листами, створювали онлайн-петиції, зверталися напряму… І Гувер таки «здалася» та порушила свої принципи не писати під впливом ззовні. Тепер світ має новий книжковий хіт — з сотнями тисяч відгуків на Goodreads та соцмережах.

Коли Атлас обійняв Лілі під час випадкової зустрічі, вона раптом неначе повернулася до життя. Вони відчули, що хочуть бути разом. Але як на ці стосунки відреагує Райлі, який вважає Атласа винним у їхньому з Лілі розлучені? Жінка опиняється поміж двох чоловіків, одного з яких не може втратити, бо він батько їхньої доньки, а другому давно належить її серце. Та коли Атлас запрошує Лілі на побачення, вона погоджується, адже вважає, що заслуговує на щастя.

Життя не може складатися лише з роботи, судових позовів та функціонування в режимі зомбі. Але хай би якою рішучою вона була, їй доведеться захищати- не лише себе, а й Еммі. Лілі треба перервати цикл домашнього насильства. Не вона понівечила Райлі, однак вона має залишитися цілісною заради дитини. Заради себе.

Книжками культової авторки зачитуються всі покоління, за ними буквально полюють, обмінюються в тісних колах друзів, а чоловіки нишком підчитують їх, поки їхні ґьорлфренд не бачать. Хоч популярність романів письменниці досі залишається нерозгаданою таємницею для літературних критиків, не піддається сумніву факт — їх хоче прочитати кожен, бо хоче скласти свою думку — чи то невдоволено відкласти, чи побігти до книгарні за новою дозою щирих емоцій.

Коллін Гувер — сучасний феномен. Перша книжка була надрукована авторкою власним коштом, але видавництва не зацікавилися романом. Тоді вона змінила тактику і стала популярною в інтернет-спільнотах. Врешті Гувер стала зіркою літератури: зараз її книжки стають бестселерами, їх радять голлівудські знаменитості і змітають з полиць прості читачі, які діляться своїми відгуками у соцмережах. Тому, наприклад про Гувер вже є понад пів мільярда згадок у TikTok.

Переклад - Ольга Бондаренко.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Дивитися усi книги
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер