Каталог товарів

Привиди Дому із зеленого скла

Привиди Дому із зеленого скла
Привиди Дому із зеленого скла
Привиди Дому із зеленого скла
Привиди Дому із зеленого скла
Привиди Дому із зеленого скла
Привиди Дому із зеленого скла
Привиди Дому із зеленого скла

Привиди Дому із зеленого скла

Видавництво:
NEBO BOOKLAB
555,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011789
  • ISBN: 978-6-17-753793-8
  • Вага: 0.6
  • Формат, мм: 165х240
  • Кількість сторінок: 472
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Вік: 10-14
  • Папір: Офсет
  • Ілюстрації: чорно-білі
Анотація

Друга книга пригод у відлюдному «Домі із зеленого скла» знову занурює у світ загадкових подій, які відбуваються напередодні Різдва з Майло, його родиною, давніми друзями та дивними незнайомцями, які опинилися в їхньому постоялому дворі. Вам доведеться разом із Майло і його друзями розгадувати складні головоломки, шукати зниклі речі, навчитися переміщатися, як примари, поміж паралельними світами і врешті з’ясувати істину.

це захоплива книга для дітей та підлітків, які люблять детективні історії. Автор, Кейт Мілфорд, створює захоплюючий світ загадок та таємниць, який бере в полон читача з перших сторінок і не відпускає до самого кінця.

Друга книга розповідає про нові пригоди Майло і його друзів, які знову опиняються у загадковому "Домі із зеленого скла". Вони розгадують складні головоломки, шукають зниклі речі та навчаються переміщатися між паралельними світами. І все це перед Різдвом, коли місцеві мешканці відчувають дивну тривогу.

Автор демонструє цілу галерею, котру населяють цікаві персонажі, яким щиро співчуваєш та з якими легко ідентифікуватися. А також дуже вдало поєднує детективний сюжет з фантастичними елементами, створивши вражаючий світ з іншими вимірами.

Книга має багато сюжетних поворотів та непередбачуваних подій, що роблять її захоплюючою та цікавою для читачів. Це чудова книга для тих, хто любить детективні історії та фантастику. Крім того, вона опосередковано торкається тематики Різдва і подає її в дуже незвичному, нетривіальному і тому вельми цікавому розрізі. Читачі розуміють, що дива трапляються, однак вони бувають дуже і дуже різними. І далеко не завжди приємними та безхмарними. Проте, якщо життя (чи, тим паче, незвідані сили!) зробило вам виклик, то його слід гідно прийняти та йти до кінця, не зупиняючись. Книга адресована підлітковій аудиторії, має відповідну динаміку, швидкість та характерність.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Дивитися усi книги
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер