Каталог товарів

Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1

Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1
Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1
Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1
Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1
Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1

Подарунки для дошкільнят (3-5 років) №1

Очікується
Товар тимчасово відсутній
Додати в обране
  • Код виробника: КП3144
  • Вага: 0.579
  • Формат, мм: 210х310
  • Кількість сторінок: 108
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 3-9
  • Ілюстрації: кольорові
Анотація

У комплект входить:

Велика книга святкових завдань. Новорічні розваги

Книжка «Новорічні розваги» — це збірник новорічних ігор і розвивальних тематичних завдань, які допоможуть відчути атмосферу свят і весело провести час. На сторінках видання на дітей чекають казкові лабіринти, цікаві кросворди, захопливі ребуси й головоломки, пізнавальні загадки, різноманітні прописи й розмальовки на новорічні теми, вправи на знаходження відмінностей і багато іншого. Святкові наліпки допоможуть малюку впоратися із завданнями, розвинути його творчий потенціал і дрібну моторику. Видання сприятиме розвитку уваги, логіки, кмітливості, графічних, математичних і мовленнєвих навичок, а також подарує малечі й дорослим святковий настрій! Видання призначене для спільної роботи дорослих з дітьми дошкільного віку.

10 історій по складах. Зимові подарунки

«10 історій по складах» — серія захопливих різдвяно-новорічних книг із короткими текстами для тренування читання. Усі слова в книгах подані великим шрифтом і поділені на склади. Так читачеві-початківцю буде легше розвивати нове вміння. Разом із цікавими зимовими історіями та добрими яскравими ілюстраціями дитина пізнаватиме навколишній світ, розвивати мислення, фантазію, почуття гумору та, звісно ж, навички читання.

Видання призначене для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку.

Зимові розмальовки з наліпками. Різдвяний маскарад

Ця серія створена для дітей, які полюбляють розфарбовувати й клеїти наліпки. У кожній книжці на малюка чекають цікаві сюжетні розмальовки на зимову тематику, а також безліч наліпок, що допоможуть прикрасити створені шедеври.

Робота з книжкою допоможе весело та з користю провести зимові передсвяткові дні, а також покращить дрібну моторику, акуратність, посидючість і творче мислення.

Чарівні істрії. Канікули Святого Миколая

Ловіть чудову історію до зимових свят! Хто ж не втомиться, працюючи без перерв і вихідних? Ось і святий Миколай цієї зими так заморився, що вирішив влаштувати собі справжні канікули. Проте, під час відпочинку Миколай дізнався, що чимало дітей більше не вірять у нього... Чи вдасться йому відродити дитячу віру в дива, а потім, нарешті, відпочити? Читайте про пригоди святого Миколая у цій книжці. Книжки цієї серії містять аудіобонус – казку, озвучену авторкою.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Дивитися усi книги
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер