Каталог товарів

Нічні купання в серпні

Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні
Нічні купання в серпні

Нічні купання в серпні

Очікується
Товар тимчасово відсутній
Додати в обране
  • Код виробника: 011819
  • ISBN: 978-9-66-448049-6
  • Вага: 0.315
  • Формат, мм: 130х200
  • Кількість сторінок: 272
  • Рік видання: 2022
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Папір: Офсет
Анотація

Друге видання книжки малої прози Сергія Осоки «Нічні купання в серпні» доповнене низкою нових творів, які однозначно потішать шанувальників його таланту.

Ця книжка — найпереконливіший доказ, що всі ми таки родом з дитинства. У новелах та образках Сергія Осоки — анатомія дитячої душі, яку препарує душа доросла, що дорослою остаточно не стала, та не дуже й хоче. Звідси — гранична, ба — навіть позагранична, щирість. Читач вірить оповідачеві беззастережно — як чорно-білій світлині з власного дитинства. Бо всі ці на позір звичайні, традиційні, побутові сюжети, долі й почуття дорослих — рідних, односельців та «чужаків», до яких дотикається дитяча чутливість, — це про кожного. І до кожного, хто пам’ятає й береже в собі Дитину — з її відкриттями й зачудуванням світом, з її гострим болем та розчаруваннями, з її первинною любов’ю до життя і людей.

Книга буквально насичена щемким відчуттям ностальгії та тепла. Вона  надихає читачів повернутися до власного дитинства і пережити його радісні та глибокі моменти. Автор у своїх новелах та образках розкриває складну анатомію дитячої душі, з великою майстерністю показуючи, як вона формується з роками і дорослішає, видозмінюється під впливом навколишніх обставин.

Читач відчуває велику взаємодію з оповідачем, бо автор показує яскраві моменти з життя кожного з нас – незалежно від віку, соціального становища, географічного місця проживання... Адже кожна людина колись мала дитинство, мрії та особливе сяйво в душі, котре з часом поступово притуплювалося через різні обставини – в когось ледь жевріє, в багатьох – узагалі згасло, і тільки особливі постаті зуміли зберегти це неповторне сяйво на все життя. Авторська оповідь робиться з такою неперевершеною щирістю, що читач повністю переконується в тому, що оповідач говорить правду.

Книга варта уваги тих, хто любить і відчуває внутрішнє прагнення зберігати свою дитинність і відкривати для себе нові спогади та емоції. Безперечно, таке видання підійде дуже широкій цільовій аудиторії, але в першу чергу – романтичним та мрійливим натурам.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер