Каталог товарів

Настільна гра «Груші на  вербі»

Настільна гра «Груші на  вербі»
Настільна гра «Груші на  вербі»
Настільна гра «Груші на  вербі»
Настільна гра «Груші на  вербі»

Настільна гра «Груші на  вербі»

424,80 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 471722
  • ISBN: 482-0-21-196008-7
  • Вага: 0.236
  • Формат, мм: 240х150х40
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Коробка
  • Вік: 3-8
Анотація

Вам потрібно вивчити всі овочі, фрукти і ягоди? Не можете згадати, з чого вариться компот або борщ?«Груші на  вербі» допоможе вам чи вашій дитині вивчити найбільш розповсюджені фрукти, овочі і ягоди!

Це 56 карток з зображенням овочів, фруктів і ягід, які не тільки допоможуть у навчанні дітей, розширять їхній кругозір, поліпшать вміння розрізняти кольори, переключати увагу або групування за певною ознакою, але і дозволять вам разом весело провести час і нагуляти апетит!

Всього є 6 варіантів гри з різної складності: сортувати малюнки за групами Овочі, Фрукти, Ягоди; сортувати за групами, що краще є Сирим, а що Вареним; зібрати карти, які потрібні для приготування конкретної страви; зібрати на швидкість картки на певну тему - «Вірю – не вірю» – гравець каже твердження про свою картку, а суперник має вгадати, чи він каже правду, чи бреше – «Букви» – гравці грають разом. Їм потрібно викладати карти в один стовпець, але кожну наступну можна класти тільки якщо вона такого ж кольору починається або закінчується на ту ж літеру. Якщо гравці разом викладуть усі карти, то перемогли.

Комплектація: правила гри, 56 карток.

Кількість гравців:1-6. Час гри: 10-15 хвилин.

Рекомендований вік: від 3 років.

Ця гра стане в нагоді як в іграх з маленькими дітьми, які за її допомогою розширювати кругозір, словарний запас, навчатимуться сортувати плоди за різними ознаками, так і для старших дітей, які навчатимуться читати і спільно будувати стратегії.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Раніше переглянуті
Дивитися усi книги
Спіннер