Каталог товарів

Набір для розпису «BTS. Bangtan Boys»

Набір для розпису «BTS. Bangtan Boys»

Набір для розпису «BTS. Bangtan Boys»

Видавництво:
ArtCraft
280,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 498774
  • ISBN: 200-0-97-071027-3
  • Вага: 0.536
  • Формат, мм: 400х500
  • Мова видання: Українська
Анотація

За допомогою наборів для розпису за номерами, всі без винятку зможуть оволодіти мистецтвом живопису, відчути радість творчості і розкрити свої внутрішні таланти. Ці набори для творчості стануть хорошим подарунком незалежно від віку, статі чи професії. Вони слугують відмінним інструментом для розвитку дрібної моторики і творчого мислення у дітей та дорослих. І найважливіше, картини за номерами наділені антистрес ефектом.

До набору входить:

- полотно на дерев'яному підрамнику з нанесеними контурами та цифрами. Поєднання збалансованого складу полотна на бавовняній основі, спеціально розробленого акрилового грунту та механічна натяжна – гарантує пружність полотна та стійкість до провисання.

- комплект пензликів (3 шт.) різної товщини зроблені з еластичного нейлону. Такими пензликами дуже зручно замальовувати всі контури.

- акрилові фарби виготовлені з екологічно чистих матеріалів, яскраві і барвисті кольори, стійкі до вицвітання (23 кольори у наборі).

Кожен набір для малювання за номерами упакований в герметичну упаковку.

Відгуки покупців
user Наталья
21.12.2023
Купувала сестрі на подарунок, їй дуже сподобалося, просила ще купити. Думаю це найкращий комплімент))) Дуже швидко відправили)))
admin Адмін
21.12.2023
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно) Працюємо для вас)
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер