Каталог товарів

Леді з Ґрейс-Адью та інші історії

Леді з Ґрейс-Адью та інші історії
Леді з Ґрейс-Адью та інші історії
Леді з Ґрейс-Адью та інші історії
Леді з Ґрейс-Адью та інші історії
Леді з Ґрейс-Адью та інші історії
  • Від авторки бестселерів №1 у світі!

Леді з Ґрейс-Адью та інші історії

Видавництво:
Видавництво РМ
300,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011201
  • ISBN: 978-6-17-824871-0
  • Вага: 0.3
  • Формат, мм: 140х210
  • Кількість сторінок: 224
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Папір: Офсет
Анотація

Фейрі завжди ближче, ніж здається. Буває, перетнеш невидиму межу — й далі розбирайся, як умієш, із нахабними принцесами, мстивими совами, дамами, що на дозвіллі вишивають навколишнім страшну долю, нескінченними стежками у глибоких темних хащах і будинками, які щоразу виглядають по-іншому.

Саме такі проблеми опосідають героїв і героїнь цих чарівних історій — самозакоханого священника в добу Регентства, лікаря-єврея у XVIII столітті й Марію, королеву Шотландії, а також двох персонажів «Джонатана Стрейнджа і м-ра Норрелла» — самого Стрейнджа і Короля Крука.

«Леді з Ґрейс-Адью та інші історії» - це збірка коротких оповідань у жанрі фентезі від сучасної британської письменниці Сюзанни Кларк. В основі цих оповідок - англійська традиція казок, з якої постала значна частина сучасного фентезі. Дія відбувається у казковому світі Англії дев’ятнадцятого століття. Тут магія є звичною справою, а поряд з людьми живуть чарівні істоти. Тут ми зустрічаємо знайомого читачам Джонатана Стренджа – одного з головних героїв дебютного роману авторки. Тут фейрі творять свою магію (часто зовсім не добру).

«Леді з Ґрейс-Адью та інші історії» буде цікава усім любителям фентезі та британської атмосфери позаминулого століття, адже стиль написання Кларк порівнюють із Джейн Остін. 

Книжка «Леді з Ґрейс-Адью та інші історії» – номінатка премій за найкращу збірку оповідань Locus Award (2007) та World Fantasy Award (2007), а також Mythopoeic Fantasy Award в категорії доросла література (2007).

«У творах Кларк бринить мерехтлива легкість, як у найкращих казках», – The Times

«Магічна оповідь від талановитої чарівниці», – Kirkus Review.

«Кларк чудово використовує мову, дикцію та історичне середовище, просто натякаючи на Джейн Остін. Кожен персонаж елегантно промальований і оживає на сторінці. Ці історії чарівні, захопливі та оманливо прості», – Елізабет Дікі для Booklist.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер