Каталог товарів

Космос, прийом

Космос, прийом
Космос, прийом
Космос, прийом
Космос, прийом
Космос, прийом
Космос, прийом
Космос, прийом
Новинка

Космос, прийом

Видавництво:
Vivat
300,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 012355
  • ISBN: 978-9-66-982763-0
  • Вага: 0.295
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 240
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Вік: 12-16
  • Папір: Офсет
Анотація

Зоряна складає сумні пісні на укулеле й зачитується книжкою про хлопця, який мандрує лісами. А інколи боляче б’ється ногою об кут, щоб вивільнити свої емоції й почуття. Зоря — м’яка, потайлива і трохи незграбна підлітка. Ніхто не знає, що вона відчуває насправді. Навіть Мама. Ровесники закохуються, курять травку, завойовують авторитет, а Зоря витрачає всі заощадження на пошук батька, про якого багато років поспіль затято мовчить уся родина. Дівчина вирушає на пошуки чоловіка, причетного до її появи на світ, — і опиняється на порозі дому батька, який вважає себе ветераном міжгалактичної війни…

Це зворушлива історія про дорослішання, людські байдужість і небайдужість, дружбу, ментальне здоров’я та маленькі кроки назустріч людям, яких любиш.

«Космос, прийом» – щемкий підлітковий роман від популярного українського письменника Марка Лівіна. Це книжка про Зоряну, тиху потайливу дівчинку, яка приховує свої емоції від світу. Підлітка любить сумні пісні й витрачає всі свої зусилля й кишенькові гроші на пошуки батька. Ким є чоловік, завдяки якому Зоряна з’явилась на світ? Що він думає про неї й чи думає взагалі? Це прекрасна історія дорослішання і пошуків орієнтирів у світі, книжка про приховані почуття і переживання.

«Космос, прийом» сподобається підліткам, які намагаються зорієнтуватись в бурхливому світі власних емоцій та складнощах стосунків навіть з найближчими людьми. Крім того, ця книжка сподобається багатьом дорослим читачам, адже вона розповідає про пошуки любові й підтримки від значимих дорослих, якої ми всі потребуємо і на яку спираємось в дитинстві.

Книжки письменника та журналіста Марка Лівіна у тренді: навіть його дебютну повість перевидавали двічі, хоча текст був у вільному доступі, а передмову до неї написав Любко Дереш. Наступні твори також були гарно прийняті як читачами, так і критиками, перекладалися іншими мовами, отримували літературні премії та відзнаки від УП, L'Officiel Ukraine тощо. Лівін є членом українського ПЕН-клубу, працює заступником головного редактора у The Village Україна, веде психологічний подкаст «Простими словами», має відзнаку «Мікроінфлюенсер 2021».

Успіх Лівіна просто пояснити — його книжки потрапляють «у нерв» покоління, метафорично висвітлюють проблеми, які болять людям. Він ніби намагається їх «знеболити, знезаразити та затягнути», використовуючи свій досвід подкастера у сфері психології. Виходить своєрідна арттерапія, яка не лише говорить з читачем про справжні цінності й дає надію, але й повертає йому відчуття дитячої легкості та захвату. «Вау, а жити прикольно!», — скажете ви після прочитання цієї книжки.

Ілюстратор - Софія Мудра.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер