Каталог товарів

Комплект «Життя триває»

Комплект «Життя триває»
Акція
  • Безкоштовна доставка Укрпоштою

Комплект «Життя триває»

Видавництво:
Портал
1 050,00 грн
976,50 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: КП3101
  • Вага: 1.42
  • Формат, мм: 220х260
  • Рік видання: 2020
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Вік: 7-12
  • Ілюстрації: кольорові
Анотація

У комплекті:

Квіти біля четвертого

За чим так тужить прабабуся, щось видивляючись із вікна багатоповерхівки? Десь на квітучому Поліссі назавжди покинуто її хату. Катастрофа відібрала не тільки дім, а й життя близької людини — як іще безліч життів. А її, вимушену нашвидку евакуюватися, затаврувала «чорнобилькою». Що є тепер? Трави, що пахнуть рідними краями, і онуччині малюнки — як ті, які творила ще одна «чорнобилька» Марія Приймаченко. Онуці прабаба й розповість свою щемку історію.

Ми живемо на краю вулкана 

Тернопільщина, Друга світова війна. Затишне життя єврейської родини в мультикультурному Збаражі розбивається на друзки, коли в місто приходять гітлерівські війська. Переживши безнадію гетто й утрату найближчих, маленька героїня знаходить допомогу. Одна з безлічі таких схожих і таких особистих історій. Це книжка про темряву, страх, горе — і про надію та нове життя, що зрештою перемагають. Засновано на документальних матеріалах.

Яблука війни

Щемка, зворушлива й багатогранна книжка Надійки Гербіш «Яблука війни» порушує одразу кілька важливих і водночас нелегких тем — вимушеної еміграції, поразки у визвольній війні, посттравматичного розладу, стосунків у сім’ї й того, як дитина переживає негаразди в родині. Попри серйозність проблематики, письменниці вдається створити відчуття домашнього затишку, тепла й очікування змін на краще, які неодмінно прийдуть. Читаючи, відчуєте, як емоції змінюватимуть одна одну — від розчулення до суму, від легкої посмішки до радості. Не дивуйтеся такому широкому їх спектру — авторка справді тонко відчуває людей і, ворушачи ниточками слів, поціляє у саме серце. 

Унікальність книжок — в особливій системі, що допомагає батькам знайти правильні слова для обговорення психологічних моментів з дітьми та глибше зрозуміти історичний контекст.

До видання команда освітян, психологів та істориків розробила детальні бекґраунди за QR-кодами та ігрові закладки, що містять: історичні відомості про історичний період від експертів-істориків; психологічний супровід — коментарі фахових психологів та рекомендації щодо обговорення важливих моментів, складних питань; запитання до тексту — система запитань, які допоможуть осмислено та глибоко пропрацювати текст разом з дитиною.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер