Каталог товарів

Ігри спадкоємців

Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Ігри спадкоємців
Хіт
  • Найкраща книжка за вибором A Kirkus Reviews 2020
  • Продано більше мільйона примірників!
  • Найкращій твір для молоді 2021 за версією YALSA!

Ігри спадкоємців

450,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: Н154001У
  • ISBN: 978-6-17-098239-1
  • Вага: 0.709
  • Формат, мм: 145x210
  • Кількість сторінок: 416
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Вік: 16-18
  • Папір: Офсет
Анотація

Сімнадцятирічна Айворі — звичайна дівчина. Її найближчі плани: вижити в старшій школі й бажано виграти стипендію… Аж раптом якийсь невідомий Тобіас Готорн, мільярдер, до речі, після смерті проголошує її єдиною спадкоємицею. Хто такий цей містер Готорн? Айворі вперше про нього чує! А ще й дивна умова щодо отримання спадку: дівчина мусить прожити рік у Готорн-хаусі разом з тещею, двома доньками й чотирма онуками багатія. Розкішний маєток, де повно потайних ходів, загадок і кодів, Айворі ділить із сім’єю багатія, яка геть не радіє юній зайді. А внуки містера Тобіаса, які виросли з упевненістю, що колись успадкують мільярди, взагалі вважають Айвері аферисткою і навіть останньою заплутаною загадкою свого дідуся. І тепер мета дівчини — перемогти в грі на виживання в новому для неї світі багатства та привілеїв, з небезпекою на кожному кроці. Містер Тобіас за життя обожнював головоломки, тож Готорн-хаус напханий потаємними ходами, закодованими посланнями й загадками. А ображені родичі мільярдера вважають несподівану гостю хто — аферисткою, а хто — останньою загадкою старого. Отже тепер найближчі плани Айворі такі: виграти в небезпечній грі й при цьому бажано якось вижити в підступному світі багатства і привілеїв.

Психологічний трилер «Ігри спадкоємців» відкриває однойменну серію романів американської письменниці Дженніфер Лінн Барнс. Несподівано на голову сімнадцятирічної Айворі звалюється неймовірний спадок від такого собі Тобіаса Готорна, мільярдера. Дівчина разом зі зведеною сестрою Ліббі переїжджає в Готорн-хаус, бо тільки так за заповітом вона може отримати величезні статки.

Варто відзначити:

- завдяки відданості шанувальників і популярності в TikTok серія «Ігри спадкоємців» стала глобальним явищем із продажами понад 1,5 мільйона примірників;

- 547 000 реакцій на Goodreads, із них майже половина — п’ять зірок;

- серія загалом, як і кожна окрема її книга, здобула безліч крутих нагород:

The New York Times в 2020 р. визнав трилогію «Ігри спадкоємців» найкращою серією Young Adult; перша книжка трилогії «Ігри спадкоємців» — найкращій художній твір для молоді 2021 р. за версією YALSA (Асоціації бібліотек для молоді); «Ігри спадкоємців» здобули відзнаку як найкраща книжка для молоді 2020 р. від Kirkus Reviews; книжка «Ігри спадкоємців» — номінант Goodreads 2020 р. в категорії Young Adult Fiction; книжка «Спадок Готорна» — номінант Goodreads 2021 р. в категорії Young Adult Fiction; книжка «Фінальний гамбіт» — переможець Goodreads 2022 в категорії Young Adult Fiction.

Amazon разом із Sony Pictures TV і студією Джоша Бермана Osprey Productions ведуть роботу над екранізацією телесеріалу на основі першої книжки трилогії.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Дивитися усi книги
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер