Каталог товарів

Я відмінник! 1 клас

Я відмінник! 1 клас

Я відмінник! 1 клас

105,90 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: КП2484
  • Вага: 0.
  • Формат, мм: 160x50x210
  • Мова видання: Українська
  • Клас: 1
Анотація

До комплекту входять 5 зошитів:

Я відмінник! Англійська мова. Тести
Ця книга допоможе учням першого класу успішно підготуватися до тестових підсумкових завдань з англійської мови в молодшій школі. У виданні міститься довідковий матеріал до кожної теми, підготовчі вправи (завдання з відкритою формою відповіді та творчі завдання), а також тематичні тести. Кожен розділ упорядковано відповідно до нової програми Міністерства освіти і науки України.

Я відмінник! Математика. Тести
Видання допоможе учням першого класу успішно підготуватися до тестових підсумкових завдань з математики в початковій школі. У книзі містяться довідкові матеріали до кожної теми, підготовчі вправи (завдання з відкритою формою відповіді та творчі завдання), а також тематичні тести. Видання стане в пригоді молодшим школярам, їхнім батькам та вчителям.

Я відмінник! Техніка читання. Читаємо швидко по складах
Це видання допоможе дитині розвинути мовний апарат, позбавитися розповсюджених проблем при читанні: не дочитування кінцівок слів, неуважність, невиразне читання. Дитина потренується вимовляти різні поєднання звуків, умітиме бачити помилки в тексті, звикне уважно читати текст, навчиться виразному читанню та дотриманню інтонаційних пауз. Видання призначене для дітей молодшого шкільного віку.

Я відмінник! Українська мова. Тести
Ця книга допоможе учням першого класу успішно підготуватися до тестових підсумкових завдань з української мови в молодшій школі. У виданні міститься довідковий матеріал до кожної теми, підготовчі вправи (завдання з відкритою формою відповіді та творчі завдання), а також тематичні тести. Кожен розділ упорядковано відповідно до нової програми Міністерства освіти і науки України.

Я відмінник! Контрольне списування
Зошит розроблено відповідно до вимог програм НУШ. Він допоможе учням підготуватися до перевірок знань з української мови — списування, диктантів, контрольних робіт, закріпити й удосконалити графічні навички та збільшити швидкість письма, розширити мовленнєвий запас і запам’ятати написання словникових слів.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер