Каталог товарів

Гіпотеза кохання

Гіпотеза кохання
Гіпотеза кохання
Гіпотеза кохання
Гіпотеза кохання
Гіпотеза кохання
Гіпотеза кохання
Гіпотеза кохання
  •  Бестселер «The New York Times»
  • Tik-tok сенсація!

Гіпотеза кохання

Видавництво:
Vivat
340,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 010796
  • ISBN: 978-6-17-170010-9
  • Вага: 0.366
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 416
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Вік: 14-18
  • Папір: Офсет
Анотація

Олівія Сміт — біологиня, яка мріє не про романтичні стосунки, а про докторський ступінь. Але що робити, коли найліпша подруга не дає тобі спокою з отим коханням ні вдень, ні вночі? Звісно ж, знайти хлопця, який вдаватиме любчика. На цю роль годиться не абихто, а молодий і гарячий професор Карлсен: м-м-м, біологія, Стендфорд, поцілунки... Непоганий початок, погодьтеся! Олівія має чіткий план і не чекає від славного на всю кафедру Адама «Гедзя» Карлсена розуміння чи підтримки. Але після інциденту на великій науковій конференції Адам стає на її бік. І раптом дівчина помічає, що ї ї обранець не лише розумний, але й чуйний і врівноважений хлопець… із кубиками пресу (о боги!). Щойно маленький експеримент виходить з-під контролю, а теорія романтики розбивається на друзки, як Олівія розуміє: дослідження власного серця під мікроскопом буде складнішим за гіпотезу кохання!

Книжка Алі Гейзелвуд, італійської професорки нейробіології - це не лише якісна романтична комедія, яка сподобаються широкому колу читачів, а й історія про дівчат, які працюють у наукових колах. Ця легка книга стане чудовим супутником на відпочинку, та познайомить з життям закордонної молоді.

Tik-tok сенсація, бестселер за версією New York Times, пів мільйона оцінок на Goodreads, або сучасна історія кохання, яку високо оцінили тисячі читачів!

Написана яскравою та доступною мовою, з живими та добре прописаними персонажами, книга «Гіпотеза кохання» Алі Гейзелвуд занурює в атмосферу STEM та навколонаукових інтрижок. Полюбляєте проводити вихідні за переглядом романтичних комедій? Тоді запрошуємо поринутиу «Гіпотезу кохання», та оживити ромком у власній уяві!

Олівія — амбітна дівчина, що мріє про докторський ступінь. Її єдиним величезним коханням є її власний науковий проєкт, тож чи варто казати, наскільки вона далека від банальних «закоханостей»? Коли віддаєш життя і серце науці, шанси спонтанно й по самі вуха закохатися є статистично нікчемними… та все ще не дорівнюють нулю.  

Адам Карлсен — молодий, але страшенно уїдливий професор із красномовним прізвиськом «Ґедзь», якого боїться та недолюблює уся кафедра. Студенти ледь не хрестяться, коли він проходить повз них! Відчайдушна Олівія вирішує використати Ґедзя у власних цілях, щоб втерти носа подрузі, яка липне до неї з тим коханням, мов реп’ях. Проте одна велика наукова конференція, що пішла не за планом, ставить усе з ніг на голову, й назавжди змінює звичне життя Олівії…

Що ж, любий читачу, настав час довести або спростувати Гіпотезу кохання. Цей антинауковий феномен не омине жодного з нас, як від нього не ховайся за великими планами і як не вдавай, що тобі на нього байдуже.

Особливістю книжок Алі Гейзелвуд також є зображення листування персонажів через електронну пошту або месенджери живою мовою, пікантні любовні сцени й відкриття кожного з розділів дотепною короткою «гіпотезою», що додатково ілюструє настрій Олівій для читачів.

Купити книгу «Гіпотеза кохання» — значить відправитися у легку розважальну подорож. А деталі кумедної та дуже щирої любовної історії, що оглядається «під мікроскопом» Олівії, захоплять і втримають увагу читачів до останньої сторінки. Зворушливий та чуттєвий роман про сучасну жінку, її стосунки з собою, реальністю та чоловіками, про вічне й комічне протистояння наукового та ірраціонально-емоційного не залишить байдужими поціновувачів якісної розважальної прози.

  • Рейтинг 4,15 на Goodreads із 1,4 млн оцінок та 140 тисячами відгуків.
  • Книгу «The Love Hypothesis» визнано бестселером The New York Times. Роман полонив серця численних читачів та зробив авторку відомою на весь світ щойно увірвався на полиці книгарень.
  • Наступна STEM-romance книжка Алі Гейзелвуд «Кохання в мозку».

«…офіційно оголошую себе амбасадоркою цієї історії! Це мила, класна, затишна історія, яка змушувала мене усміхатися, переживати, і принесла купу насолоди».  — авторка Telegram-каналу «Книжкові історії»

«Чудовий стиль у авторки. Історія написана з позиції Олівії, а тому мені дуже хотілось побачити почуття Адама і як він реагує на ті чи ті ситуації, тож я була приємно здивована, що тут був у кінці додатковий розділ від його обличчя, та ще такий гарячий. Так, книга 18+. І ще тут хлопець закохується першим, і він такий милий». — з відгуку авторки Telegram-каналу «Таверна читача».

Переклад - Марія Кракан.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Дивитися усi книги
Спіннер
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер
Раніше переглянуті
Дивитися усi книги
Спіннер