Каталог товарів

Гамнет

Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
Гамнет
  • Видатний історичний роман!

Гамнет

Видавництво:
Vivat
320,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011364
  • ISBN: 978-6-17-170102-1
  • Вага: 0.37
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 352
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Папір: Офсет
Анотація

Химерниця Агнес читає людські душі й зцілює тіла. Слава про незвичайні здібності дівчини-сокільниці шириться по околицях. Аж ось вона вже віддана дружина та мати, обробляє орендований у брата клаптик землі — відьмацький садочок Агнес. Збирає лікарські рослини, дбає про дітей і пасіку. Тим часом її чоловік Вільям підкорює лондонську сцену. Та одного дня смерть переступає їхній поріг і попри всі намагання Агнес щось змінити забирає одинадцятирічного Гамнета. Втрата сина змінює стосунки між чоловіком та жінкою, які колись кохали одне одного до нестями. Між ними виростає стіна з потужного болю та безпорадності. Але чотири роки по тому Вільям Шекспір створює п’єсу «Гамлет», відроджуючи і свого сина, і свій шлюб.

Середньовічні будівлі з елегантними фасадами, які плавно розташовуються на вузьких вуличках, створюють неповторний атмосферний контраст між елітним Лондоном та спокійною провінцією. Відділені всього кількома годинами ходьби, ці два світи мають свою унікальну специфіку, що розкривається в різних відтінках життя, культури та соціальних відносин. Такий контраст між пульсуючим серцем столиці та спокоєм провінції додає багатства і глибини сприйняттю британської дійсності.

«Гамнет» Меґґі О'Фаррелл – це захоплююча і зворушлива реінтерпретація класичної історії Шекспіра, яка виводить на передній план не тільки велику літературну дійсність, а й глибокі емоції та внутрішні боротьби героїв.

О'Фаррелл вдається створити реалістичний світ елітного Лондона та відділити його від світу благенького селища, де живе Агнес і її сім'я. Персонажі мають власні глибокі роздуми, а діалоги пронизані відчуттями та рефлексіями. Агнес, з одного боку, має свої таємниці та здібності, які роблять її містичною фігурою, а з іншого – є жінкою, матір'ю та дружиною, яка постійно шукає рішення в складних ситуаціях.

Ця книга майстерно поєднує історичний фон і магію, реальність і фантастику. Зіставлення реальних подій зі створенням п'єси «Гамлет» додає цілісність і глибину сюжету, дозволяючи читачеві побачити, як звичайні реальність і творчість можуть переплітатися та впливати одне на одного.

О'Фаррелл чудово відтворює складність відносин між головними персонажами. Болісні втрати та нездоланне горе, що постійно переслідують їх, відображаються в їхніх вчинках і рішеннях. Силует Вільяма Шекспіра виступає як тінь, яка допомагає з'єднати та роз'єднати героїв, додаючи роману додаткову глибину і загадковість.

«Гамнет» – це книга, яка не тільки перетворює відому історію, а й запрошує читачів у світ почуттів, творчості та непередбачуваних поворотів долі. Ця історія захоплює та змушує переосмислити те, що ми знаємо, розкриваючи нові шари значень та можливостей.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер