Запрошуємо у світ цікавої та смачної науки — кулінарії! Заручившись кухонним приладдям, можна створити справжню дослідницьку лабораторію прямо в своїй оселі! Адже звичайні продукти можна поєднувати так, що виходять неймовірні кулінарні дива, та ще й з новими смаками!
На сторінках цієї книги ми умістили:
• Покрокові рецепти простих страв, які можуть приготувати діти від 5 років, з батьками і самостійно.
• Секрети кулінарної науки: як визначити натуральність молочних продуктів та меду, порізати цибулю без сліз або чому у десерти додають сіль.
• І звичайно — правила безпеки на кухні.
Маючи цю книгу, можна навчитися готувати ліниві вареники, панкейки, кейк-попси і навіть японські десерти.
Захоплива книга про безпечні кулінарні досліди для дозвілля з дітьми, що зроблять вихідні або канікули цікавими та насиченими.
Книга містить 35 різноманітних дослідів-рецептів — закусок та десертів, які діти зможуть самостійно або з допомогою дорослих приготувати на домашній кухні. У кожному рецепті є перелік складників, покроковий алгоритм приготування та секрети кухонної науки: як визначити натуральність продуктів, порізати цибулю без сліз або чому сіль додають у десерти. Особлива увага — безпеці на кухні, зокрема: як приготувати робоче місце, користуватися гострими, різальними предмети, поводитися з гарячими стравами.
Уперед до солодких та смачних кулінарних досліджень!
Книга призначена для дітей 5–10 років та їхніх батьків для корисного родинного дозвілля.