Каталог товарів

Амок

Амок
Амок
Амок
Амок
Амок
Амок
Амок
Амок
Амок

Амок

Видавництво:
Vivat
270,00 грн
Товар у наявності
Купити
Додати в обране
  • Код виробника: 011362
  • ISBN: 978-9-66-982841-5
  • Вага: 0.332
  • Формат, мм: 135х205
  • Кількість сторінок: 288
  • Рік видання: 2023
  • Мова видання: Українська
  • Обкладинка: Тверда
  • Папір: Офсет
Анотація

Їх було троє. Дев'ятнадцятирічний Рябий, який носить великі окуляри та їздить на чотирьохколісному велосипеді. Мес, який купує екстазі і за плечима якого сповнене насиллям дитинство. І третя, Ада — дівчина з перерізаними венами, яка чує дивний голос. Незабаром почнеться загадкове Шоу Кролика Ло, і заблукані душі потягнуться вервечкою до Доктора. Зміни — ось чого вони прагнуть. Але для цього трійця мусить подолати випробування. Кожен із них зустрінеться із самим собою, щоб зазирнути в очі тому, хто прочитає цей роман. Бо вони — це ми, і ми занадто довго ходили по колу.

Заблукалі душі несуть в собі невидимий біль та тягар залежностей. Це історії людей, що погрузились в безодню небезпечних пристрастей.

Із почуттям вразливості вони намагаються зірвати ланцюги залежностей, які обплітають їхнє життя на шляху до мрій та самовдосконалення. Це історії тих людей, що терплять страждання від внутрішньої боротьби, бажаючи прибрати гострі краї, які сковують їх душі. Це оповіді про переродження; про те, як людина може піднятися після падіння та знайти силу перегорнути нову сторінку у своєму житті. Вони намагаються знайти себе у темному світі, борючись зі своїми найпотаємнішими демонами та змагаючись із залежностями, які вирують у їх душах.

Автор ретельно досліджує психологічний стан кожного персонажа, їхню внутрішню боротьбу та пошуки власної ідентичності, бо як і всі звичайні люди, кожен із персонажів має свою унікальну палітру характеру та рис, які надають їхньому «Я» неповторності. Але трапилося так, що вони загубилися в гамі зовнішніх впливів, втрачаючи зв'язок із самими собою. Тепер же всі троє прагнуть віднайти власний внутрішній голос, що веде до справжнього «Я». Рябий з проблемами зі зором та кульгавим велосипедом, Мес з темним минулим, а Ада з дивним голосом - кожен із них змушений пройти крізь складні випробування, щоб знайти зміни, які вони так терпляче і болісно хочуть.

Найкращою особливістю «Амоку» є надзвичайно живописні та реалістичні образи героїв, які здаються настільки живими, ніби вони перебувають поруч з читачем. Такий відчутний рисунок особистості кожного героя викликає сильні емоції і співчуття.

Сюжет «Амоку» надовго залишається в голові читача, викликаючи безліч питань про життя, самопізнання, моральність та справедливість. Артем Поспєлов вдало змішує реалізм з містикою, роблячи книгу унікальною та захоплюючою.

«Амок» - це роман, який здатен пробудити в читача найскладніші почуття та роздуми про життя, перетворюючи кожного на глядача Шоу Кролика Ло. Поспєлов зумів створити відмінне літературне творіння, яке несе в собі мудрість, глибину та незабутні враження.

Відгуки покупців
reviews-clear
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
З цим товаром купують
Спіннер
Інші книги автора
Дивитися усi книги
Спіннер