Каталог товарів
В очікуванні Новорічних свят!
09.11.2022
Рекомендуємо почитати

Зовсім скоро вже Новорічні свята! А стільки ще треба зробити! Прикраси помешкання, ялинки, лист Святому Миколаю та Санта Клаусу, імбирне печиво та смаколики. Навіть коли думаєш про усе це, починає пахнути у повітрі таємницею та чудодійством новорічного настрою!
А подарунки? Ви не забули про турботу та увагу для кожного з родини? А може на меті є придбання подарунка для друзів чи знайомих?
Ми пропонуємо вам переглянути ТОП 20 книжок нинішнього новорічного асортименту, що вже зацікавило наших читачів. Можливо ви мали сумніви та вагання? Знайомтеся, обирайте, даруйте вашим дітям, дітям ваших близьких та друзів найліпші подарунки!
Веселі книжки-актівіті, книжки-адвенти, казки та новорічні пригодницькі історії - усе це для дітей від 1 до 12 років у нашій спеціальній добірці.

 

Для створення новорічного настрою Адвент-календар - це необхідна річ! Веселі завдання та яскраві наліпки на щодень створюють новорічну та чарівну атмосферу.
За кожним віконечком адвенту завдання, яких рівно 31, як і днів у грудні. Наліпок теж 31, тож при виконанні завдання дитина клеїть у віконечко відповідну наліпку. Завдання у нашому адвенті нескладні та веселі, такі, що з ними впорається ваш малюк. Зробіть кожний день очікування свята радісним та цікавим, нехай він буде наповнений добрими справами та гарним настроєм!

Видавництво «АРТ»
Вік: від 2 років

 

Барвиста збірка гарних казок «Сім святкових бажань. Підслухано та записано від Ісландії до Китаю» створена талановитими українськими письменниками та ілюстраторами. Книга стане справжнім символом зимових свят. Вона у захопливій формі познайомить дітей з традиціями у різних країнах і подарує чарівний настрій.

Кожна казка познайомить дітей з неймовірно цікавими традиціями проведення зимових свят у різних країнах. Серед країн: Ісландія, Швеція, Італія, Німеччина, Індія, Азербайджан і Китай. Історії у книзі перенесуть дитячу уяву в далекі та незвичайні куточки планети, а також подарують світлі незабутні емоції.
Автори: Юліта Ран, Сашко Дерманський, Мія Марченко, Олег Чаклун, Оксана Давидова, Юлія Ілюха, Ганна Осадко.

Видавництво «Читаріум»
Вік: від 4 років

 

Історія «Таємна робота Санта-Клауса» познайомить з милим Сантою, який понад усе любить свою професію. Та одного дня його звільняють. Куди тепер податись Санта-Клаусу? Він не втрачає надії та пробує себе у ролі офіціанта, аніматора, та навіть, співробітника call-центру. На жаль, такі заняття йому геть не підходять. І чи взагалі існує ще така робота, де він зможе робити дітей щасливими?! Існує! Яка сама? Дізнавайтеся з книги.

Забавна та зворушлива історія в книзі Мікеле Д’іньяціо «Таємна робота Санта-Клауса». Доповнена кумедними ілюстраціями Серджіо Олівотті, які тонко підкреслюють оригінальність сюжету. Книга легко читається і здатна підняти настрій не лише дітям, але й дорослим. Насолоджуйтесь неймовірними пригодами Санти та незабутньо проводьте час!

Видавництво «Читаріум»
Вік: від 4 років

 

Жодного свята люди не чекають так завзято, як Різдва, коли в місті гамірно й безтурботно. Усе довкола повниться радісним сміхом, колядками, веселими голосами. А ще – казковими пахощами з чарівного фургончика тітоньки Мальви. Але цього року все може бути інакше, адже моторошна пані Мряка й підступний пан Крук вже почали втілювати в життя свій зловісний план. І лише малий Тишко разом з вірною собачкою Кучугуркою можуть їх зупинити. Але чи вдасться їм повернути дідусеві-казкареві чарівну книгу і врятувати Різдво? Створили книжку два блискучі українські майстри пера і пензля Сашко Дерманський та Ростислав Попський.

Видавництво «Абабагаламага»
Вік: від 4 років

 

«Різдвяна свинка» — перший дитячий твір Дж. К. Роулінґ після серії про Гаррі Поттера. …Джек дуже любить свою дитячу іграшку, Галну Слинку, яку він кличе ГС. Вона завжди була біля нього — у добрі й лихі часи. Але одного Святвечора сталася жахлива річ – ГС пропала. Однак у Ніч перед Різдвом стаються різні дива й несподіванки, і все довкола оживає, навіть іграшки… У найновішої Джекової іграшки на ім’я Різдвяна Свинка народжується зухвала ідея – вони разом із Джеком вирушають у страшенно ризиковану подорож до чарівної Країни Загублених, щоб врятувати улюблену ГС від жахливого Згубника... «Різдвяна Свинка» — зворушлива гостросюжетна історія, адресована наймолодшим школярам, проте її захоплено «проковтне» ціла родина, адже її написала найкраща оповідачка світу.

Видавництво «Абабагаламага»
Вік: від 5 років

 

Подарунковий набір «Адвент-пазл-квест-календар очікування зимових свят для тих, хто ще не вміє читати «Знайомство з тваринами Карпат» допоможе створити атмосферу зимових див, подарує дітям новий цікавий досвід і святковий настрій.

Карпатським тваринам все складніше ховатися від людей. Вони вже скрізь: на всюдиходах, лижах, велосипедах, пішки, долають ліси, гори, видираються на скелі, спускаються в ущелини... Тож тварини вирішили подружитися з дітьми і написали їм листи. Святкові янголи, які створюють гарний настрій, вирішили допомогти з листуванням. Та карпатський лісовий дух чугайстер проти. Він захищає природу і сердитий на людей, які винищують та забруднюють ліси. Тому чугайстер підняв завірюху і поніс листи геть. Святкові янголи зібрали їх і сховали від чугайстра, щоб передати дітям. А підказки до схованок розмістили на чарівній картині, де завжди свято, а звірі, люди та янголи живуть разом у мирі та любові. Та чугайстер не здався і зачаклував картину з підказками. І тепер лише ті діти, які справді хочуть подружитися з тваринами, зможуть розчаклувати підказки на картині і знайти листи.

Видавництво «Час Майстрів»
Вік: від 5 років

 

Коли сніг пахне мандаринками? Мабуть, у новорічно-різдвяну пору. Тоді так хочеться вірити в дива і чекати на подарунки святого Миколая, потайки сподіваючись, що він виконає твоє найзаповітніше бажання. Але що, коли ти вже не дитина? Невже у твоєму житті більше не буде святкової магії? Герої оповідань сучасних українських письменників, що увійшли до цього збірника, — підлітки. Іноді у святкову пору вони втрапляють у халепи чи переживають дивні пригоди, часом отримують несподівані дари або сумують через болісні втрати і не розуміють, як увімкнути кнопку «радість» на замовлення. Але врешті решт найважливіше для кожного з них це зустріти Новий рік та Різдво з найближчими рідними. І в цьому — справжня святкова магія. До книги увійшли твори таких авторів: Дорж Бату, Андрій Бачинський, Надя Біла, Ольга Войтенко, Оксана Давидова, Євгенія Завалій, Валентина Захабура, Олена Захарченко, Саша Кочубей, Марта Ліпша, Оксана Лущевська, Богдана Матіяш, Роман Росіцький, Оля Русіна, Мар’яна Савка, Слава Світова, Анна Сидор, Юля Смаль, Юлія Стахівська, Марія Титаренко, Ольга Трегуб, Гаська Шиян, Аліна Штефан, Наталія Ясіновська.

Видавництво «Старого Лева»
Вік: від 6 років

 

Безсмертна казка Ганса Християна Андерсена про маленьку Ґерду, яка, ризикуючи життям, вирушає на по- шуки свого найкращого друга Кая. Хлопчика зачарувала й ув’язнила Снігова Королева, і, щоб дістатися до її палацу, Ґерді доведеться витримати чимало випробувань. З моменту написання казки минуло майже двісті років, але її сюжет досі тримає в напрузі. Текст цього видання є повним перекладом з данської, тож деякі моменти можуть стати відкриттям навіть для тих, хто давно знає цю історію.

Видавництво «Ранок»
Вік: від 6 років

 

Це найдивовижніша і найнеймовірніша різдвяна історія, яку тільки можна собі уявити! Хлопчик Вільям просить у Санти на Різдво динозавра і навіть не підозрює, чим обернеться його прохання. Гортаючи сторінки цієї веселої пригодницької книжки британського письменника і музиканта Тома Флетчера, ви довідаєтеся, хто допомагає Санті на Північному полюсі і хто намагається вполювати північних оленів, як з ненависті народжується дружба і чому містер Трандл понад усі свята любить Різдво. І, звісно, познайомитеся з найфантастичнішим книжковим героєм – Різдвозавром.

Видавництво «Старого Лева»
Вік: від 7 років

 

Щодня, в очікування зимових свят, ваша дитина мандрує до нової країни. Батькам тільки треба незабути з вечора сховати лист в морозильнику і захоплевий ранок забезпеченно. Діти не тільки весело проводять час, а ще закріпляють знання з географії і орієнтуванні на карті Світу.

За 20 днів мандрувальники обігнуть земну кулю і дізнаються неймоймовірні факти з усіх континентів.

Видавництво «Час Майстрів»
Вік: від 7 років

 

Чому весь світ вирішив, що Санта Клаус — чоловік? Це велике непорозуміння! Сідай разом із Бланш Клаус та її вірною подругою в сани, щоб дізнатися, як з’явилося Різдво та ким насправді є всім відомий сивобородий дідусь! Ця казка про дружбу, пікніки двох цілеспрямованих дівчат у снігопад!

«Мішура. Дівчата, які придумали Різдво» — чудова святкова пригода, яка порадує навіть найзатятішого Ґрінча.

Видавництво «Ранок»
Вік: від 10 років

Переглянути всю Новорічну добірку можна тут!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: