Каталог товарів
Про видавництво «АРТ»
28.06.2022
Рекомендуємо почитати

Сьогодні ми хочемо познайомити ближче наших читачів з нашими друзями та партнерами видавництвом АРТ.
Абревіатура АРТ розшифровується, як Активний Розвиток Талантів.
Видавництво «АРТ» виникло з прагнення допомогти батькам з навчанням та розвитком дітей. Саме тому і розшифровується так назва. «АРТ» спеціалізується на виробництві унікальних наборів, посібників, розвивальних зошитів та ігор для вдосконалення різних вмінь і навичок дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Ця продукція створюється молодою командою редакторів, методистів та небайдужих батьків під керівництвом співзасновниці видавництва Наталії Коваль.

Гасло команди: «Ми допомагаємо вам розвиватися та пізнавати світ, а ви розвиваєте та вдосконалюєте світ навколо себе!».

Саме з метою непримусового розвитку талантів дитини видавництво «АРТ» впроваджує новітній підхід у своїх посібниках, які навчають дітей любити вчитися та не боятися школи.
З продукцією видавництва «АРТ» діти долучаються до занять із задоволенням, адже навчання проходить в ігровій формі! А хто не любить гратися?
Отже, до вашої уваги презентуємо найпопулярніші серії та книжки цього видавництва.

  

Серія «90 днів літа» - зошити з відривними аркушами на кожний день літа. Унікальність даної серії в тому, що в одному посібнику поєднані вправи з різних предметів, отже, виконуючи завдання ваша дитина згадає навички письма та читання, математики та логіки, а також дізнається щось цікаве про літературу, мову, архітектуру чи історію. Як займатися? Дуже просто! Відриваємо аркуш, з одного боку виконуємо веселе завдання, з другого боку читаємо щось цікавеньке. Завдяки тому, що увага дитини постійно перемикається – цікавість залишається високою, виконання коротенької вправи не змучить та не знудить малюка, а цікавий факт на звороті буде стимулювати мозок дитини пізнавати щось нове. Проводимо літо з користю!
Серія на ринку 5-й рік і попит на зошити лише зростає.

 

Серія «Проста підготовка до школи. Математика»
Уся дошкільна математика! Від цифри та числа до множин і прикладів, від порівняння предметів до вимірювання та визначення розміщення, від побудови логічних ланцюжків до розпізнавання алгоритмів. Завдання у різних видах активності: не тільки з'єднання та обведення, а й складання, збирання, наклеювання, малювання, написання тощо. Багато вправ на тренування мислення, уваги та пам'яті – процесів, що необхідні для подальшого навчання з будь-яких предметів. Лічба від 1 до 10, склад числа, написання цифр, розв’язування простих прикладів на додавання і віднімання, визначення напрямку справа-зліва, вгорі-внизу, далі-ближче, об'єднання у групи та виокремлення за певними ознаками тепер не буде для вас складним завданням.
Одна-дві сторінки на день, два-три дні на тиждень – і за кілька місяців ви знавець в дошкільній математиці!
Є в окремих зошитах, є в наборі, є у вигляді збірника вправ.
Надати те, що підійде саме для ваших занять, наше завдання.

  

Серія «Дітям про науку» - це пізнавальні книжки для дітей віком від 6 років. Книжки створені з урахуванням особливостей сприйняття нової інформації дітьми дошкільного віку, тобто мінімум тексту та максимум яскравих та зрозумілих картинок. Ця серія розкриває таємниці окремих наук (біології, географії, історії, мови) та спрямована на те, щоб викликати цікавість у дітей, адже читати книжки цієї серії дуже легко та весело!
На черзі готуються до друку нові книги, серед них «Технології».

  

Набір «Bookset. 7 кроків письма» - цей комплект створений спеціально для майбутніх першачків і містить декілька зошитів-тренажерів, щоб ваша дитина відпрацювала навички проведення «доріжок», написання літер та різних елементів, є також окремий зошит для тренувань лівої та правої руки. Тематична книжка з наліпками допоможе підняти настрій. Блокнот для нотаток з яскравими сторінками заохотить дитину записувати свої перші враження від занять, або інші спостереження. А за допомогою карти вмінь ваша дитина навчиться самодисципліни, що дуже важливо для першокласника. 

Переглянути весь асортимент видавництва можна тут!

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: