Каталог товарів
Найцікавіші книжки про химерних та казкових створінь
23.12.2022
Рекомендуємо почитати

Дивні та чудернацькі створіння живуть дуже близько з людьми з давніх-давен! Скільки казок та байок складено народними митцями та відомими письменниками - не перелічити. Чому ж так люблять слухати про них оповідки наші діти? 
Простіше повірити у чудодійну надприродну силу, якою володіє фея або чарівниця, ніж наділити нею просту людину, правда? А казкове зло теж більш притаманне відьмам та страшним чудовиськам, ніж звичайній людині.
У казки хочеться вірити, казка завжди закінчується перемогою Добра над Злом, казки повчають та навчають наших дітей бути справжніми.
Презентуємо вам найцікавіші книжки про химерних та казкових створінь на будь-який вік дітей. Яскраві ілюстрації, цікаві сюжети, незвичні герої - усе це на сторінках книжок провідних видавництв України.

 

Цікаві книжечки з наліпками для найменших!

Книжка запрошує дитину помандрувати чарівною галявиною разом з маленькою феєю Лілі. Виконуючи прості завдання за допомогою наліпок, дитина розвине фантазію, мислення та дрібну моторику маленьких пальчиків. Видання призначене для спільної роботи дорослих з дітьми дошкільного віку.

Видавництво «УЛА»
Вік: від 1 року

 

Набір розвивальних математичних карток!

Що необхідно зробити? Подивитись на цифру! Назвати її. Знайти другу половинку цього пазла із зображенням відповідної кількості предметів (точок, інших деталей). На дитину очікує весела гра з елементами навчання. 
Малюк зможе розвинути: - навички лічби; - пам'ять; - мовлення; - дрібну моторику. 

З такою математикою не занудьгуєш!
Адаптований продукт, може використовуватися для дітей з особливими освітніми потребами.

Видавництво «Кенгуру»
Вік: від 2 років

 

«Принцеса і подарунки» — книжка про вередливу принцесу на ім’я Розі. Історія про сімейні цінності, яка вчить цінувати рідних. Вона розповідає, що у горі та радості лише твоя сім’я буде поруч із тобою і допоможе подолати будь-яку кризу. А також розуміти, що всі дії мають наслідки.
Чудовий переклад у віршованій формі, яскраві ілюстрації та цікавий сюжет, великий шрифт та зручний формат - це далеко не всі переваги цієї книжки.

Видавництво «Сова»
Вік: від 3 років

 

Книжка для дозвілля зі знайомими та улюбленими героями світу Disney. Яскраві книжки-актівіті надовго відволічуть вашу малечу, та стануть бажаним подарунком до свят.

Цілих 48 сторінок з цікавими завданями та 2 сторінки наліпок.

Видавництво Ранок «Disney Store»
Вік: від 3 років

 

Давні друзі Славик і Оксанка, навіть не підозрювали які дивні, але цікаві пригоди чекають їх в звичайний літній день. Ніколи не знаєш, що може трапитися в старому, майже розваленому будинку і яку дивовижну істоту можна там зустріти! Діти зустріли справжнісінького маленького дракона на ім'я Тишко. Познайомившись з ним ближче і упізнавши його сумну історію, друзі взялися допомагати новому товаришеві. Що з цього вийшло? Прочитай і дізнаєшся!

Книга допоможе проявити кращі якості в дітях, відповідальність за того, кого приручаєш, відданість дружбі, справедливість, допомогу слабкому. І усе це в легкій і ненав'язливій формі казки.

Видавництво «Час майстрів»
Вік: від 4 років

 

«Шептаночка про гномів» - це яскраво ілюстрована книга, що розповідає про слов`янські обряди, давні свята, які й зараз святкуються, їх історію та звичаї.
Кого будять навесні калатальця й тріскачки? Чому дівчинка-сирітка не хоче, щоб минала зима? Хто боїться берез? Навіщо хлопчина вбрався биком? Хто тихенько хропить у норі під сніговою ковдрою? Чи відомо вам, що в нірках під землею живуть гноми? Трішки ледачі і мляві в холодні місяці, у теплу пору вони стають пустотливі й допитливі. Приєднавшись до цих милих героїв, маленькі читачі зможуть спостерігати за зміною природи в різні пори року, й довідаються про слов’янські обряди, відгомін яких дійшов і до наших днів. 
Книга великого подарункового формату високої поліграфічної якості, а отже буде чудовим подарунком до прийдешніх свят.
Оригінальне видання у себе на батьківщині у Польщі отримало велику кількість нагород та премій.

Видавництво «Ранок»
Вік: від 5 років

 

Дольфі – щасливий, адже йому щойно виповнилося сім! Проте уночі його тіло зненацька вкривається білим хутром, на руках і ногах виростають пазури, ще й з’являється справжнісінький хвіст. Що ж сталося? Невже він – вовкулаченя? Але він цього зовсім не хоче! Проте його брат Тіммі переконує Дольфі, що це круто.
Брати поринули в неймовірні пригоди, однак Дольфі непокоїться, аби про його перевтілення не довідалися батьки. Хлопчику здається, що тоді вони не любитимуть його. До того ж на вовкулаченя в окулярах полює зла сусідка і колекціонери рідкісних тварин…
Чи вдасться Дольфі втекти від переслідувачів, ким виявиться загадковий пан у капелюсі та чи довідаються про його таємницю батьки – читайте у першій книзі з серії про Вовкулаченя Дольфі нідерландського письменника Паула ван Лоона.

Видавництво «ВСЛ»
Вік: від 6 років

 

«Фібі та єдинорозя» — це смішний мальопис про дружбу дев’ятирічної дівчинки та єдиноріжки на ім’я Меріґолд Розкішні Ніздрі. Одного разу Фібі поцілила каменем просто в голову єдинорозі. І, на диво, після цього вони стали подругами. Але до чого ж призведе ця дивна дружба надто розвинутої як на свій вік дівчинки і до нестями самозакоханого єдинорога? У книзі протиставлені різні світогляди двох героїнь – безсмертний і сучасний. У головних героїнь точно немає проблем із почуттям гумору і сарказмом: Фібі з Меріґолд чи не на кожній сторінці сиплять в бік одна одної гострими жартами.
Наприкінці книги ви знайдете майстер-класи з малювання коміксів; майстер-класи з поробками; дівчачі рецепти для піжамної вечірки.

Видавництво «Ранок»
Вік: від 7 років

 

Ну хто ж не любить миле сімейство Мумі-тролів? Книжки про них – це добрі і милі історії, які так потрібні нашим дітям.
У квітучій долині пахне так солодко і смачно – то Мумі-мама смажить оладки для свого улюбленого синочка Мумі-троля і його вірних друзів – адже непосидючим діткам потрібно мати багато сили для усіляких витівок, мандрівок і надзвичайних пригод на сторінках бестселерів фінської письменниці Туве Янссон, якими зачитуються діти і дорослі усього світу.
До першої із трьох книг серії «Країна Мумі-тролів» найбільш знаменитої казкарки Фінляндії Туве Янссон про кумедних Мумі-тролів та інших дивовижних істот, що населяють Долину Мумі, увійшли повісті: «Маленькі тролі і велика повінь», «Комета прилітає», Капелюх чарівника».

Видавництво «ВСЛ»
Вік: від 7 років

 

Це найдивовижніша і найнеймовірніша різдвяна історія, яку тільки можна собі уявити. Хлопчик Вільям просить у Санти на Різдво динозавра і навіть не підозрює, чим обернеться його прохання. Вільям дивовижним чином опиняється в майбутньому і дізнається, що в ньому немає Різдва, улюбленого свята хлопчика і його тата. Він не може повірити, що існування Санти, ельфів та магічних оленів опинилося під загрозою через найголовнішого нечемнюха – містера П. Чи вдасться Вільямові змінити хід подій, щоб врятувати своїх друзів? Та з'ясувати ким насправді є загадкова Зимова Відьма?

Гортаючи сторінки цієї веселої динамічної пригодницької книжки британського письменника і музиканта Тома Флетчера, ви довідаєтеся, хто допомагає Санті на Північному полюсі і хто намагається вполювати північних оленів, як з ненависті народжується дружба і чому містер Трандл понад усі свята любить Різдво. І, звісно, познайомитеся з найфантастичнішим книжковим героєм – Різдвозавром. Та дізнаєтесь чи вдалось Вільямові врятувати Різдво.

Видавництво «ВСЛ»
Вік: від 7 років

 

На хутірці з кумедною назвою Трівка-Дми живе чубзик Пензлик. Поряд, в інших хутірцях і поселеннях, мирно мешкають його одноплемінники, а за сільськими луками — старий чарівник Ніхто — найстарший чубзик і прапрадідусь Пензлика. Проте після столітньої сплячки прокидається Біла Королева. Вона хоче повернути собі могутність, захопити та поневолити не тільки чубзиків і мешканців Ста одного королівства, але й славетний Мила-Мур — місто котів і колишніх відьом-чарівниць. На допомогу їй приходить зловісна армія опудал. Хто ж відновить мир?
Добра казка для дітей і дорослих - кожний знайде у ній щось для себе!

Видавництво «Ранок»
Вік: від 8 років

Переглянути всю добірку про химерних та казкових створінь можна тут!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: