Каталог товарів
Найкреативніша команда «Ранок-Креатив»!
04.01.2023
Корисне дозвілля

Друзі, чи помітили ви, що на нашому сайті окрім книжок є велика кількість різноманітних настільних ігор, наборів для експериментів та творчості?
Сьогодні ми хочемо вас познайомити з виробником цих необхідних для розвитку та навчання дітей речей.
Компанія «Ранок-Креатив» створена у 2004 році. Це команда креативних молодих людей, що захоплені грою, як діти! Саме тому кожна настільна розважальна чи розвивальна гра така цікава та корисна для дітей будь-якого віку. Адже тільки насправді захоплені своєю роботою люди можуть створювати по-справжньому захопливі речі.

Ось, що вони самі про себе говорять: «Ми компанія, яка створює цікаві, безпечні та якісні товари для дітей різного віку та з різними інтересами в різних країнах. Наша продукція дарує нашим клієнтам задоволення від спільного творчого проведення часу, з користю і любов'ю не тільки для дітей, а й для батьків. Цінність нашої компанії - це команда співробітників, які працюють з натхненням і позитивним настроєм. Ми створюємо можливості для професійного розвитку, освіти, особистого розвитку та якісного рівня життя. Ми будуємо відносини WOW з нашими партнерами!».

Асортимент товарів РАНОК-КРЕАТИВ налічує понад 300 найменувань товарів для збалансованого росту дітей і живого спілкування в сімейному колі. Розвивальні комплекти створені за сучасною навчально-розвивальною методикою.

На нашому сайті ви можете познайомитись з продукцією «Ранок-Креатив»:

 

Наукові ігри – великий вибір наборів, що дозволять школярам самотужки провести досліди вдома.

Домашня лабораторія школяра. 1-2 клас

Мініенциклопедія допоможе з легкістю виконати всі експерименти та поглибить знання дітей. Все необхідне є в наборі - відкривай та експериментуй! Ласкаво просимо у світ цікавого і захопливого! Якщо вашій дитині нудно на уроках і не виникає бажання вчитися, допоможіть їй: виконуючи з нею нескладні й пізнавальні досліди, покажіть наскільки цікавою і захопливою може бути наука. Закладіть основи знань в галузі хімії й фізики. А якщо ж ваша дитина любить вчитися й у захваті прибігає зі школи, цей набір буде для неї знахідкою. На уроці вона зможе поділитися новими знаннями з друзями й учителем! 
Набір містить все необхідне матеріали та обладнання для проведення експериментів.

 

Розвивальні ігри для навчання – все для того, щоб вчитися було легше та веселіше.

Великий набір. 30 ігор для навчання читанню

Набір «Вчимося читати» перетворює нудне навчання на захопливу гру! Дорослі стануть на деякий час учнями, а діти – вчителями! У цьому наборі 20 цікавих та веселих розвивальних ігор з картками, пазлами, 3 варіанти гри на швидкість з настільним полем та фішками, а також додаткові завдання на логіку, від яких неможливо відірватися! Під час гри дитина розвиватиме дрібну моторику, мислення, пам'ять. Виконання завдань у формі гри допоможе малюкам удвічі швидше навчитися розпізнавати букви та читати слова.

 

Творчі набори для дітей різного віку – набори для розвитку творчого та просторового мислення та креативності. 

Гелева свічка. Вишневий десерт 

Створи свічку-десерт своїми руками! За допомогою цього набору для творчості не тільки розкриєш секрети виготовлення гелевих свічок, а й прикрасиш свій будинок! Казкова свічка у вигляді солодощів стане незвичайним подарунком для маленьких та дорослих ласунів.

 

Сімейні набори – це набори, що допоможуть створити вашу сімейну реліквію.

Набір для створення відбитка. Крихітна ніжка «Слоненя»

Незабутній подарунок для батьків малюка! Відбиток ніжки вашої крихітки стане справжньою реліквією і приголомшливим сувеніром для бабусь і дідусів! З цим набором так легко дарувати щастя на пам’ять!

 

Набори для творчих дівчаток та натуральна косметика для дітей

Серія наборів для дизайну нігтів. Стильний манікюр 

Створи власний образ разом з нашими наборами «Стильний манікюр». Різні зразки дизайну нігтів. Цінні поради, безліч декоративних елементів, що входять в набір, завдяки всьому цьому можна самостійно зробити приголомшливий манікюр!

 

Набір для творчості. Я люблю десерти

Великий набір для творчості для любителів різних солодощів і вишуканих десертів. Упакування з 3D тисненням! Створюємо 8 виробів своїми руками! За допомогою цього набору діти зможуть самостійно зробити свічку-капкейк, брошку з фетру, картинку з паєток, бомбочку для ванн, браслет і сережки. І це ще не все - яскраві наклейки, релакс-розмальовки й ароматний мішечок!

 

Дитячі та сімейні настільні ігри

Головоломка для прокачки мозку «Тетріс». 3 рівень складності 

Дитячі психологи рекомендують! Настільна гра-головоломка «Тетріс» сприяє розвиненню уважності, абстрактного мислення та логіки дитини.

 

Настільна гра. Big money 

Усі гравці стають дуже багатими! Але ж хто стане найбагатшим? «Big money» — це економічна гра для всієї родини, в якій, просто кидаючи кубик, ви заробляєте гроші. Грати та заробляти — легко та весело! Щоб заробити більше, просто будь пильним. Створи власну імперію та знищи всіх конкурентів!

 

Настільна гра 3 в 1. Подорожуємо світом  

Настільна гра, вікторина й мініенциклопедія 4 в 1!
Що потрібно для того, щоб побачити світ? Насамперед ця чудова гра. Скільки всього прекрасного й цікавого навколо нас! Почитай мініенциклопедію, дай відповіді на питання вікторини, розглянь картки з тваринами, пограй в настільну гру, вибравши рівень складності й ти все зрозумієш.

 

Більше ніж 300 найменувань продукції від компанії «Ранок-Креатив», яка користується популярністю не тільки в Україні, а також за кордоном були перекладені для іноземних партнерів у країнах ЄС, Азії та ін.

Усі продукти розроблені за сучасними методиками навчання та створені, щоб допомогти батькам урізноманітнити процес виховання дітей і перетворити його на веселе та приємне враження.
Щоб ви  не обрали для себе – ваш вибір буде правильним!

Креативте разом з нами!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: