Каталог товарів
Найкращі книжки-іграшки для малечі!
19.01.2023
Рекомендуємо почитати

Коли народжується дитинка - це завжди свято для всіх!) Звісно, у перші місяці перед батьками стає дуже багато викликів з організації дитячого та свого особистого життя. Велике місце серед розваг дитинча займають іграшки. Спочатку вони прості, для відвертання уваги, для розглядування, потім набувають більше функцій, адже дитина дуже швидко росте.
Ми вважаємо, що разом з іграми та веселощами варто й розвиватися, а для цього пропонуємо незвичайні книжки для малечі. Так-так, вам не почулося, саме книжки!
Книжки-іграшки, які можна використовувати з народження, за допомогою яких дитинка буде розвиватися та навчатися.
Для початку підійдуть невеличкі формати з цупкого картону, які витримають усе, щоб з ними не робили. Великі яскраві картинки, чіткі класичні кольори - усе, для того, щоб сформувати перші навички розпізнавання. Вже пізніше радимо використовувати книжки-іграшки, з якими можна гратися, які змінюють свою форму, мають віконечка, рухливі елементи, прості віршики зі знайомими героями.
На нашому сайті ви можете ознайомитись та придбати різноманітні книжки-іграшки. Про деякі з них вам розкажемо більш детально.

 

Свідомі батьки прагнуть займатися розвитком своєї дитини від самого народження. І нам є що вам запропонувати, адже «Контрастна книжка для немовляти» – це чудові книги-розкладайки, які розраховані на малюків від 0 до 2 років.
Оскільки немовлята не одразу бачать світ різнокольоровим, книжечки наповнені чорно-білими контрастними картинками. Вона спеціально створена для розвитку і координації зору і сприйняття у малюків за популярною методикою Сесіль Лупан і Сари Брюер.

Книга середнього розміру зі щільного картону. Вона ідеально підійде для розглядання картинок малюком у ліжечку. З одного боку розкладачки розташовуються чорно-білі картинки, з іншого боку - додається ще один колір.
Для наймолодших діток книжку можна розгорнути та поставити на ігровий килимок чи в ліжечко – маля буде роздивлятися зображення, розвиватися та дасть мамі кілька цінних хвилин для своїх справ. У віці 1-2 років дитинина зможе з цікавістю гортати сторінки, з більшим розумінням розглядати малюнки та весело проводити час.

Вік: від народження

 

Маленькі, яскраві, добрі книжечки для найменших діток допоможуть познайомитися зі звуками, що оточують малюка. Як «кажуть» домашні улюбленці, свійські тварини та лісові жителі, які звуки можна почути на вулиці під час прогулянки та як звучать транспортні засоби.

Книжки з серії «Перші звуки» відрізняються оригінальним дизайном, мають зручну для дитячих долоньок форму, виготовлені зі щільного картону – малюкам буде зручно самостійно гортати сторінки. Чудові ілюстрації та дитячі віршики Ірини Сонечко неодмінно зацікавлять малечу. Слухаючи та запам'ятовуючи прості, цікаві, добрі тексти, дитина буде знайомитися з навколишнім світом, вчитися вимовляти почуті звуки, тренувати пам'ять.

Вік: від 1 року

 

Вімельбух - це розвивальна книжка-розглядалка. За допомогою вімельбухів дитина може певний час роздивлятися різноманітні деталі загальної ілюстрації, знаходячи знайомих героїв, предмети, кольори та інше.

Серія «Кумедний вімельбух» створена для малечі від 2-х років. Кожна книжка охоплює різні теми, наприклад, про день і ніч, про звуки або про те, що оточує малюка у домашній оселі. Кожна книжка згідно зі своєю тематикою має насичені подіями ілюстрації на всьому розвороті книги. «Кумедний вімельбух» сприяє розвитку фантазії, уваги та пам'яті дитини. Кожна книжка цієї серії містить підказки у формі діджитал доповнення.

Вік: від 2 років

 

Серія книжок від відділу брендової продукції видавництва «Ранок» «Книжка-шнурівка» - це яскраві картонки з героями улюблених мультиків Дісней!

В цих книжечках за допомогою кольорового шнурочка потрібно виконати завдання, що сприятиме розвитку дрібної моторики малюків. Веселі герої познайомлять з початковими математичними поняттями, допоможуть виконати прості вправи на логіку та розвиток пам'яті. Яскраві картинки, веселі віршики, цікаві завдання перетворять процес навчання на захопливу гру!
Навчатися краще з героями Дісней, адже ми їх дуже любимо!

Вік: від 2 років

 

Книжка-іграшка серії «Книжка з віконцями» стане улюбленою у вашого малюка! Яскраві ілюстрації, загадкові віконечка, дотепні віршики та оригінальний формат сподобаються дітям молодшого віку.
Кожна книжечка з серії є окремою історією, що буквально розгортається на очах й перетворюється на невеличкий плакат з веселими та пізнавальними віршами для діток. Малеча дізнається хто сховався в морі та під землею, в місті, в лісі чи на фермі. Цікавими будуть книжечки про динозаврів, машини та подорож пташенят та звірят поїздом.

Особливої уваги заслуговує примірник «Музичний будинок». Знайомство з нотами – перший крок в світ музики. Відсканувавши QR-код можна послухати, як вони звучать.

Вік: від 2 років

 

«Велика ігрова енциклопедія» - це серія книжок для молодших дошкільнят з якою точно не занудьгуєш: яскраві та детальні картинки, які можна розглядати годинами; безліч тварин для знайомства; короткі та зрозумілі для дитини тексти про мешканців нашої планети; і, звичайно, ігри на увагу!

У кожній книжці є потаємна кишеня, у якій аркуш з деталями 3D-моделі тварини, які дитина зможе скласти сама! З цією іграшкою, можна гратися та досліджувати світ!

Вік: від 3 років

 

Серія книжок «Рухомі картинки» - це яскраві книжки великого формату, стануть чудовим подарунком малюкові. Кожний з 5 розворотів містить об'ємну рухому картинку, що характеризує героя книжки й ситуації в яку він попадає. Веселий віршик української поетеси Ірини Сонечко легко запам'ятати, його доповнюють яскраві сучасні ілюстрації, - читаємо та граємо

Прекрасний подарунок для діток, що люблять книжки та цікаві пригоди.

Вік: від 3 років

 

Переглянути всю добірку книжок-іграшок можна тут!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: