Каталог товарів
Містичний Геловін!
09.10.2020
Корисне дозвілля
Дуже скоро на нас очікує свято Геловіна! Така подія не може обійтись без страшилок, вампірів, привидів та зомбі, розповідання моторошних оповідок, перегляду фільмів жахів тощо. Свято відзначається відчайдушними костюмованими вечірками, випрошуванням дітьми цукерок і гарбузовими ліхтарями страхітливого вигляду. А для тих, хто обожнює містичні історії особливо захочеться щось почитати в цей таємничий вечір.
Тож ми пропонуємо гарну добірку книжок до свята Halloween! Впевнені, що ця чудова добірка світових бестселерів відомих авторів, книг для дітей різного віку, прийдуться вам до смаку!

1. Серія книг "Мортіна"



Першою представляємо серію книг «Мортіна», про незвичайну маленьку дівчинку. Мортіна дуже відрізняється від інших дітей, бо вона зомбі. Мешкає Мортіна на Покинутій Віллі з тітонькою Домовиною та вірним песиком породи левретка на ім'я Смуток. Та історії про дівчинку сповнені пригод, пошуку справжніх друзів та веселощів.
Історія про Мортіну здобула світову популярність і перекладена понад 20 мовами!
А нещодавно у нас з'явилася четверта частина!
Серію рекомендовано дітям від 6 до 12 років.

2. Будинок із привидами



Для маленьких пропонуємо яскравий альбом з найбільшою колекцією наліпок для Хеллоуїна! Яскрава та моторошна книжка, з розмальовками, лабіринтами та загадками! Веселі страховиська, привиди та чаклунки! Малюку треба закінчити малюнок за допомогою наліпок!
Рекомендовано для дітей 3-6 років.

3. Привид, який не міг заснути



Малечу порадує чудова історія про доброго привида, в книзі «Привид, який не міг заснути». Він був страшенно самотній, оскільки довкола немає людей, яких можна було б навідати увечері. Загасити нічну лампу тому, хто заснув з книжкою, вкрити дитину ковдрочкою. А потім, повернувшись додому, солодко спати цілісінький день. Привид втратив сон, відколи усі його сусіди виселилися. Проте одного разу все змінюється.

4. Що приховують чудовиська? Вімельбух



У книзі «Що приховують чудовиська?» для дітей 5-7 років, є дуже відповідальне завдання! Треба порахувати скільки чудовиськ в одній книжці! Якщо, звісно, зможуть їх знайти. А заразом: Провести лицаря повз драконів, зібрати докупи Франкенштейна і розфарбувати муміям бинти. Оце так завданнячко!

5. Петронелла-яблунева відьмочка



Завітайте в гості до симпатичної відьмочки на ім'я Петронелла. Бо ніхто навіть не знає, що найзвичайнісіньке яблуко, котре висить на дереві, може бути будинком відьми? І не простої відьми, а яблуневої! Петронелла захищає фруктовий сад від людей, адже вони часто шкодять деревам. Але одного разу відьма познайомилася з дітьми пекаря... А що було далі можна прочитати в книзі «Петронелла-яблунева відьмочка».
Для дітей 6-10 років.

6. Серія книг "Айседора Мун"



Захопливі книжки серії «Айседора Мун» перекладені майже на 30 мов, зокрема іспанську, італійську, румунську та японську. Героїня книг особлива і не така, як всі. Її мама - фея, тато - вампір, а вона схожа на них обох. Дівчинка ходить у звичайну школу, знаходить нових друзів, весело проводить час, та чомусь завжди потрапляє в халепи.
Обкладинка книг прикрашена блискітками, а в середині гарні чорно-рожеві ілюстрації і великий шрифт, що спонукає дітей до самостійного читання. Чудова серія для дітей 6-12 років.

7. Коко. Щоденник. Нотатки дівчинки вампіра



Книга «Нотатки дівчинки-вампіра» презентує головну ідею твору: всі підлітки прагнуть бути вислуханими. Школярка-вампірка Коко нотує основні події життя, доповнюючи записи кумедними малюнками. З щоденника ми дізнаємося, що Коко має такі ж проблеми, як і решта підлітків: вона комплексує щодо зовнішності, потерпає від першого кохання, стресує через вчительку біології тощо. Темою книги стає толерантність.
Книга рекомендована підліткам 10-14 років.

8. Ґравіті Фолз. Історії. Щасливого ЛІТОвина! Disney



Пригоди Діпперу і Мейбл в книзі «Щасливого ЛІТОвина!» зацікавлять дітей 8-11 років.
В ніч Літовина треба бути обережнішим на вулицях. Сьогодні ніч привидів і гоблінів. Не кажучи вже про... Літовинського хитруна! Діпперу, Мейбл та їхнім друзям треба не попастися в його пастку й весело відсвяткувати цю Літовинську ніч.

9. Серія книг "Сестри-вампірки"



Для підлітків буде цікавою історія двох сестер. Дака й Сильванія незвичайні. Вони напівкровки, адже їх тато - вампір, а мама - звичайна жінка. І таке життя серед вампірів у Трансильванії їм надзвичайно подобалося... Поки мама одного разу не захотіла переїхати до Німеччини, у світ людей. Тепер дівчатка змушені ходити в звичайну школу, не вирізнятися серед оточуючих і ні в якому разі не видавати свій секрет. Які несподіванки та пригоди чекають на сестер описані в серії «Сестри-вампірки».

10. Маленький вампір



Рудольф Секвільбег, хлопець-вампір, збирається відсвяткувати своє 13-ліття. Серед вампірів діти трапляються вкрай рідко, тож на святкування збирається весь клан - сотні вампірів. Вампіри! Бліді й червоноокі, летіли в нічному повітрі... Здавалося б, знайомий початок романів на дракулівську тематику. Та з Анжелою Зоммер-Боденбурґ історія обертається на крутий екшн - з шаленими пригодами, гонитвою на вантажівках та стріляниною з часникопалу. Не даремно світовий бестселер Анжели Зоммер - Боденбург «Маленький вампір» перекладено 30-ма мовами, знято серіал, фільм і захопливий 3D мультфільм!

11 Хатина на курячих лапах



Зовні Маринка - звичайна дванадцятирічна дівчинка, допитлива, кмітлива й доволі симпатична. Але в неї й досі немає друзів. Важко з кимось потоваришувати, якщо твій будинок має курячі лапи і зривається з одного місця на інше, коли йому заманеться. А твоя бабуся справжня Баба Яга! Не дивно, що Маринка мріє бути серед нормальних живих людей! Загадкова «Хатина на курячих лапах» чекає на вас.

12 Серія книг Останні підлітки на Землі



Джек Салліван - підліток у постапокаліптичному світі. Відтепер його орієнтири в житті змінилися: треба вижити. Прикінчити купу зомбі, монстрів та найголовнішого ворога - Бларга. Та в цьому страшному світі починають відбуватися неймовірні речі. І вони ще більш немислимі, ніж поява монстрів та зомбі. Режокх Прадавній, Руйнівник Світів не полишає свої спроби захопити Землю. Але Джек Салліван та його друзі стоять на сторожі. «Останні підлітки на Землі», саме так називається ця дивовижна серія.

#halloween#геловін#гелловін#хеллоуїн#хеловін

Слідкуйте за нашими корисними добірками та обирайте найкращу літературу для своїх дітей! :)

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: