Каталог товарів
Кудлаті чотирилапі - все про собак!
26.07.2022
Рекомендуємо почитати

Хто не любить песиків? Кудлатих, милих та кумедних створінь не можливо не любити, адже неможливо представити собі більш вірних друзів ніж собака. Правда існує міф, що люди розділяються на тих, хто більше любить собак, і тих, хто більше любить котів. Можливо так і є. Але наша добірка книжок про песиків не залишить байдужими нікого, адже ми пропонуємо вам дізнатися більше про собак в наших енциклопедіях, чи почитати цікаві історії, героями яких стали саме песики. Отже, представляємо найпопулярніші книжки з песиками чи про песиків!

 

В рамках серії «Енциклопедія дошкільника» презентуємо книжку «Собаки» від видавництва «Ранок», яка розповідає про різноманітних чотирилапих друзів людства. У ній малюк дізнається про те, які бувають породи собак, якого вони розміру, чим допомагають людям, як їх навчають бути рятувальниками, мисливцями чи навіть як вони допомагають лікарям. Ну а про собак-поводирів, для людей з порушенням зору ви могли чути, тепер про них можна й почитати.
Енциклопедія написана дуже простою мовою, що буде зрозуміла дітям від 2-х років, яскраві ілюстрації відомої художниці Марії Безкоровайної доповнять враження малюка.

 

Щенячий патруль. Сміливо до справи. Книжка творчого малювання

Улюблені герої Щенячого патруля у книжках для творчого малювання від видавництва Ранок «Disney Store» створені для саме для розвитку креативних здібностей малюків. Купа цікавих завдань, веселих ребусів, замальовки та загадки, - це саме те, що потрібно для непосидючих діток віком від 3-х років.
Знамениті цуцики допоможуть малюкам зробити своє дозвілля веселим та корисним. Щенячий патруль завжди готовий допомогти!
Вік 3+

 

Малюнкове читання. Песик Том і як все почалося
Петр Шульц

Весела історія про цуцика Тома та його пригоди у новій сім’ї  - це прекрасна можливість зацікавити малюків книжкою та взагалі читанням, адже у тексті деякі слова замінені яскравими малюнками, що сприяють розвитку логіки та пам’яті. Серія книжок «Малюнкове читання» від видавництва «Мандрівець» як раз створена для дітей, які тільки-но починають вчитися читати. Песик Том розкаже про свої пригоди та розвеселить малечу.
Вік 4+

 

Гав’яз Пеппер – пес-привид. Друзі назавжди
Клер Баркер

Якщо ви любите Англію, та розповіді про привидів, ця книжка для вас! Не лякайтесь, пес-привид, на ім’я Гавчик, стане справжнім другом головної героїні Віні Пеппер, їх очікують веселі та щемливі історії на сторінках книжки письменниці Клер Баркер «Гав’яз Пеппер – пес-привид. Друзі назавжди» від видавництва «Жорж».
Книжка не тільки познайомить з родиною Пепперів та їхнім старовинним будинком, їхніми звичаями та дивацтвами, але й навчить читачів цінувати справжніх друзів, адже тільки друзі можуть виручити з будь-якої неприємної пригоди.
Вік 6+

 

Мені не потрібен собака
Таіс Золотковська

Чудова історія про дружбу хлопчика та собаки описана на сторінках книжки Таіс Золотковської «Мені не потрібен собака» із серії «Сторінка за сторінкою»
Коли треба робити вибір, пограти в телефоні чи може з собакою? Що б ви обрали? Для дорослих вибір є очевидним, сучасні діти відповіли б, що в гаджеті провести час набагато цікавіше. Маленькому Максу довелося переїхати в село, і, здавалося, що нічого радісного в тому немає, але у його житті з’являється собака. Як їхні стосунки переросли у справжню дружбу? Радимо почитати чудову життєву історію від видавництва «Ранок».
Вік 6+

 

Коти проти собак
Кріс Грабенштейн, Паттерсон Джеймс

Пригодницька книжка про юного догскаута Оскара та кішечки Моллі в книжці Кріса Грабенштейна та Паттерсона Джеймса від видавництва «Віват» розкаже про одвічну ворожнечу котів та собак. А може це міф, що котики та собачки не можуть порозумітися? В яку халепу потрапляють наші головні герої, чи зможуть вони перестати ворогувати? Усе ви зможете прочитати в цій книжці.
Вік 6+

 

«Я люблю песиків»  - книжка видавництва «Зірка», яка зібрала на своїх сторінках опис різних порід собак та притаманні їм характери поведінки, поради про догляд за собаками, цікаві історії про надзвичайних песиків, а також інтерактивні завдання для розваги.
Як вибрати собі друга, як обрати цуценяті ім’я, як доглядати за малим гавкуном і як виховувати його, щоб виріс справжнім вірним другом, - все це ви можете почитати в енциклопедії. Ця книжка буде корисна дітям, які хочуть стати відповідальними господарями своїх чотирилапих друзів.
Вік 6+

Ще більше книжок про собак ви можете подивитись у нашій добірці тут.

Обирайте будь-які книжки, купуйте їх своїм дітям, отримуйте задоволення від читання!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: