Каталог товарів
02.08.2022
Рекомендуємо почитати

Як ми розповідали раніше, існує міф, що люди розділяються на собачників та кошатників. Вчені навіть встановили зв’язок між людськими рисами характеру й видом тварин, які б могли жити вдома у цих людей. Але це вже особиста справа кожного, кого б він хотів любити кішку чи собаку, деякі заводять і тих, і тих, що зовсім руйнує ці міфи й упередження. Головне одне, що наші домашні улюбленці настільки міцно увійшли в життя людини, що стали героями казок та розповідей, книжок та кінофільмів.
Отже, ми пропонуємо нашим користувачам, що люблять котиків цю добірку книжок, головними героями яких стали коти й кішечки. Це й дитяча художня література, й література у стилі нон-фікшн, й книжки для дозвілля для дітей різного віку, й настільні ігри для всієї родини, й набори для творчості, - усе з милими пухнастими бешкетниками. 

 

Кошеня і Сонечко
Сольська Є.

Найпопулярніша книжка з серії «Зворушливі книжки» як раз про кошенятко, якого мама завжди називала Сонечко. Одного разу кошеня зустріло комашку сонечко та не зрозуміло чому його усі звуть сонечком. Допитливе кошеня вирішило дізнатися цю таємницю.
Яскраві кольорові ілюстрації та зручний формат книжки надовго зацікавлять вашого малюка, він раз у раз буде просити почитати книжку знову й знову. А якщо мама змучиться читати, є вихід! За допомогою qr-коду, що розташований на обкладинці можна завантажити файл аудіо супроводу, в якому цю казку читає авторка, тому мама може мати хвилинку відпочинку!
Вік 2+

 

Знайди Мурчика. До магазину
Сонечко Ірина 

Яскравий та чудовий вімельбух з віршами від української поетеси Ірини Сонечко допоможе малюкам вивчити нові слова, потренувати увагу та пам’ять. Разом з котиком Мурчиком вчитися легко та весело! Де б не заховався Мурчик, ваш малюк його обов’язково знайде.
Вік 2+

 

Серія книжок та ігор «Три коти»
Ранок «Disney Store»  

«Три коти» - це велика серія книжок з повчальними розповідями, книжок-розмальовок, книжок-актівіті з наліпками та розвивальних настільних ігор з відомою сімейкою рудих котиків з мультика «Три коти». Карамелька, Коржик та Компот зі своїми друзями допоможуть малюкам пізнавати навколишній світ та здобувати необхідні навички у веселих пригодах та іграх.
Вік 3+

 

Серія «Киці-Мандрівниці» авторки Галини Манів від видавництва «Рідна мова» - це веселі історії про двох кішечок Мулі та Манюні, які люблять подорожувати світом та постійно потрапляють у неймовірні пригоди. Вони відвідують різні країни та діляться враженнями у своїх розповідях, а також знайомляться з іншими героями книжки та знаходять справжніх друзів, долають перешкоди та звичайно повертаються до дому.
Вік 3+

 

Наука в коміксах. Коти: природа і піклування
Мікель Марія Делагадо

Чому у котів шершавий язик, де в них знаходиться центр муркотіння, чи дійсно у леопардів неповторний візерунок плям на хутрі – ці, та інші відповіді можна знайти в енциклопедії від видавництва «Віват» «Коти: природа і піклування». У цій книжці разом з маленьким кошеням ви пройдете від найменших домашніх котиків до найвеличніших повелителів джунглів, дізнаєтесь не тільки про їхні природні особливості, а й про те, як попіклуватися за домашнім улюбленцем. Вся інформація подана у яскравих коміксах, які так люблять роздивлятися діти. 
Вік 6+

 

Я люблю котиків
Видавництво «Зірка»

Ця енциклопедія для дітей створена саме для того, щоб познайомити малюків з різновидами котів. Тут можна прочитати про різні породи котів та характерну для кожної з них поведінку, про особливості догляду за домашніми пухнастиками та важливість правильного харчування. А також книжка супроводжується веселими завданнями та головоломками для легшого запам’ятовування нової інформації. Загалом, якщо ви бажаєте, щоб ваша дитина була відповідальним господарем домашнього улюбленця, то ця книжка для вас.
Вік 6+

 

Серія «Когтій»
Джонні Марчіано, Емілі Ченовет
Видавництво «Ранок»

Фантастична та пригодницька розповідь про кота Когтія – вигнанця з планети Лоуток, який оселився у будинку хлопчика Раджа. Кіт прагне помсти за своє вигнання, тому постійно робить якусь шкоду. А Радж знайшов справжнього друга в цьому злісному бешкетнику. Тож усі пригоди у двох книжках від видавництва «Ранок» читайте разом з вашими дітьми.
Вік 7+

 

Серія «36 і 6 котів» від «Видавництва Старого Лева» української письменниці Галини Вдовиченко – це крутезні пригодницькі історії цілої команди котів. Ким вони тільки не стають на сторінках цієї котячої епопеї! Вони і рятувальники, і детективи, і помічники, і футболісти… Де б вони не з’явилися, усі проблеми вирішуються, завдання розв’язуються. Весела і гумористична кожна книжка надовго вас затягне у котячий всесвіт!
Вік 7+

 

Коти-відчайдухи. Зухвалі байки про хоробрих хвостатих
Кімберлі Гамільтон

У книжці Кімберлі Гамільтон «Коти-відчайдухи» зібрані розповіді про найвидатніших котів та кішок, які зробили великий внесок в історичні події у різні епохи людства. Байки це чи правда – судити читачеві, але авторка вважає, що розказала правдиві історії. Кожне оповідання написано у стилі казки-розповіді, тож котики у них виглядають справжніми героями. Отже, цікава та яскрава книжка від видавництва «Жорж» з чудовими ілюстраціями прикрасить бібліотеку будь-якого юного читача!
Вік 8+

 

Трианімалз. Розмалюй нас. Коти
Четін Кен Карадуман

Дорослі теж мають можливість порозмальовувати, як раніше у дитинстві, хто сказав, що це не по-дорослому? Розмальовки від художника Четіна Кена Карадумана з серії «Трианімалз» як раз створені для дорослих, які шукають відпочинку чи натхнення. Це не звичайні розмальовки, адже елементи для замальовування мають особливу форму, пронумеровані та дуже детальні. За номерами можна розфарбувати запропонованими кольорами, а можна підібрати й за особистим бажанням – все залежить від вашого настрою. «Котяча» розмальовка для тих, кому дуже подобаються ці тваринки. Отже, декілька гострих олівців, трошки вільного часу, і гайда на відновлення ресурсів разом з котиками! Малюйте та відпочивайте!
Вік 12+

 

Серія блокнотів, нотатників та планувальників «Кіт Інжир»
видавництво «Мандрівець»

Якщо ви шукаєте креативний та неповторний блокнот для нотатків або планувальник для роботи, якщо ви любите прикольні фрази, які б надихали вас кожного дня до виконування запланованих дій, то Кіт Інжир – це що треба, повірте! Адже він забрався на кожну сторінку цих книжок, та вже готовий надихати вас на націлену мрію! Дуже влучні та життєві цитати від Кота Інжира та кумедні малюнки чекають свого власника, з цим котиком вам точно не буде сумно!
Вік 13+

Ще більше книжок про котиків ви можете подивитись у нашій добірці тут.

Обирайте будь-які книжки, купуйте їх своїм дітям, отримуйте задоволення від читання!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: