Каталог товарів
Корисне літо - школа без сліз!
19.05.2023
Рекомендуємо почитати

Довгоочікуване літо! Цілих три місяці літніх канікул! За цей час потрібно добре відпочити, накопичити яскраві враження, та, звичайно ж, не загубити знання, що сумлінно збиралися в голові протягом навчального року.
Батьки стикаються зі спротивом своїх молодших школярів, як тільки-но мова заходить про заняття під час канікул. Що ж робити? Як поєднати активний відпочинок та тренування мізків?
Пропонуємо до уваги наших сумлінних батьків найкращі серії літніх збірників для занять молодших школярів.
Обирайте зошити в залежності від класу, який закінчила ваша дитина, та зробіть літо корисним для нього й спокійним для себе. Що обрати? Пропонуємо серії універсальних зошитів з різними завданнями на логіку, письмо, читання чи лічбу, або спеціалізовані за різними предметами. 
Головне, що з такими зошитами ваша дитина обов'язково буде прагнути повернутися до школи після канікул, адже займатися з ними цікавезно та весело!

 

Ми продовжуємо рекомендувати нашим читачам унікальну серію літніх зошитів «90 днів літа».

Купуючи один зошит, ви отримуєте комплекс вправ з різних предметів. Зошити мають зручний формат та відривні аркуші. Отже, відірвіть аркуш, на одній його стороні виконайте разом з дитиною завдання з письма, читання чи математики, а з іншого боку почитайте разом цікаві факти про літературу, мову, архітектуру чи історію. Саме завдяки тому, що увага дитини постійно перемикається – цікавість залишається високою, виконання коротенької вправи не змучить та не знудить малюка, а цікавий факт на звороті буде стимулювати мозок дитини пізнавати щось нове.

 

Презентуємо цікаву серію для літніх занять — серію зошитів від видавництва «АРТ» - «Літній інтенсив».

Обирайте зошит, що потрібен саме вашій дитині, чи то інтенсив для майбутнього другокласника з математики, чи може вашому майбутньому чотирикласнику треба підтягнути навички письма! Зошити «Літнього інтенсиву» створені саме для повторення та відшліфовування необхідних знань чи навичок. З такими зошитами ваш школяр швидко все згадає та підтягне, і наступний вересень не буде таким сумним та складним! 

 

Серія «Усі види тестів» створена для самоконтролю знань з певних предметів.

Зміст зошитів відповідає Державному стандарту початкової освіти та Типовим освітнім програмам з математики та української мови. Різноманітність завдань сприятиме розвитку пізнавальної активності й логічного мислення учнів.
Видання містить усі види тестів: з одним варіантом відповіді та з відкритою формою відповіді, завдання на відповідність і послідовність, вправи творчого характеру. Така різноманітність видів робіт дозволить повторити, закріпити вивчений матеріал, а також виявити прогалини в знаннях учнів.

 

Усі зошити серії «Веселий тренажер»  -  це неймовірно круті та веселі збірники з різних предметів для початкової школи.

Школярів очікує безліч ребусів, головоломок та завдань, які можна виконувати щодня протягом усього літа. Навчайся граючись — саме це є метою наших зошитів, адже у грі необхідні знання та навички засвоюються найкраще. Рекомендуємо придбати декілька зошитів з різних предметів на певний вік дитини та чергувати їх між собою.

 

Серія невеликих та дуже корисних зошитів «Швидка зарядка шкільними знаннями» - це інтенсивний тренажер з певної теми для дитини, що вчиться в початковій школі.

Ми рекомендуємо використовувати їх як на канікулах, так і під час навчання, особливо дистанційного, адже з цими зошитами ваш малюк опанує необхідні навички. Приємна ціна, зручний формат та беззаперечна користь!

 

Ці незвичайні видання серії «Літні зошити» допоможуть поринути у літні математичні пригоди разом з його героями — Плямусем та Плямусею, які народилися з крапель фарби й вміють перетворюватися на будь-який предмет!

Вони підготували чимало завдань для розвитку логіки, мислення, математичних здібностей.
Разом ви будете досліджувати, вимірювати, розфарбовувати, знаходити відповіді та розв’язувати різноманітні завдання. 
Ці зошити — справжня захоплива подорож, що допоможе краще пізнати навколишній світ та провести літні канікули з користю!

 

Майже сто сторінок різноманітних ігор, кросвордів, лабіринтів та логічних завдань зібрані в кожному з зошитів серії «Літні вправи».

Комплекс цих завдань зацікавить вашу дитину й не дозволить їй сумувати протягом усього літа. Систематично виконуючи запропоновані вправи, дитина буде не тільки розважатися, а й розвиватиме логічне мислення, кмітливість, навчиться спостерігати, уявляти та самостійно працювати. Розвивальні завдання допоможуть школярам провести літні канікули весело, цікаво й змістовно, поєднуючи відпочинок з інтелектуальним розвитком.

 

У серії «3000 вправ та завдань» від видавництва «Час майстрів» представлені зошити-тренажери з української мови, математики та англійської мови для різних класів.

Ці тренувальні зошити є універсальними, їх можна використовувати як доповнення до будь-якого підручника з відповідної навчальної дисципліни, чи для закріплення знань при самостійній роботі вдома під час навчального процесу або канікул. Зручний формат, зрозуміла подача матеріалу, приємна ціна — саме те, що потрібно для зошитів на кожний день!

 

Займатися в влітку — це здається  зовсім невесело. Організуйте дозвілля ваших школярів за допомогою серії зошитів «Корисні канікули».

У цих незвичайних зошитах зібрано чимало завдань для розвитку допитливості, логіки, мислення, уяви, пам'яті, мовлення та дрібної моторики. Читання з наліпками, майстрування, навіть прості кулінарні рецепти — усе це, змусить малечу бути корисними та не нудьгувати на канікулах!

 

Переглянути весь асортимент найкращих збірників завдань для занять молодших школярів можна тут!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: