Каталог товарів
Книжки про лікарів, долаємо дитячі страхи
01.11.2022
Рекомендуємо почитати

Кожна дитина рано чи пізно приходить до лікаря у поліклініку або до стоматолога в стоматкабінет. Деяким дітям це вдається без проблем, а у деяких виникає страх.
Хочемо навести батькам приклад вдалого поєднання зусиль лікарів та видавців для подолання таких страхів.
Наші клієнти зібрали у себе в стоматологічній клініці добірку наших книжок та познайомили своїх пацієнтів зі стоматологією!

Любі батьки! Ми підібрали для Вас найкращу україномовну літературу, аби ви допомогли вашій малечі познайомитись зі світом чарівної Стоматології!
Гарні ілюстрації та пригодницькі історії, що захоплюють, якісне оформлення - це все, та багато іншого ви отримаєте маючи книги видавництва «Ранок» та інших провідних українських видавництв, що стануть для вашого малюка першим ключиком до відкриття такого різноманітного та цікавого ЖИТТЯ.
Ми раді, що кожен з Вас зможе підібрати своїй малечі саме ту «першу книгу про стоматологію».

 

Книжка створена для найменших діточок, щоб на прикладі кумедних тваринок показати перші основи догляду за собою. Разом з маленькою мишкою у цій книжечці малюк навчиться чистити зубки. Веселі віршики українського автора Геннадія Меламеда легко запам'ятовуються, а яскраві ілюстрації доповнять враження від книжки.

Видавництво «Ранок»
Вік: від 1 року

 

Разом з улюбленими героями мультфільмів Disney ваші малюки навчатимуться жити, адже перед дитиною постає безліч питань: як уникнути проблем, налагодити стосунки із друзями, навчитися правильно поводитися в різних ситуаціях, долати зайві страхи? У цій книжці разом з маленьким Ґілбертом та його дядком Ґуфі ваш малюк дізнається що ж робити, коли захитався зубик. 

Видавництво «Ранок»
Вік: від 3 років

 

Книги серії «Мишко, Тишко і Яринка» — це турботливі помічники для малят, які пізнають навколишній світ. У кожній пригоді головних героїв — лисички Яринки, ведмедика Мишка та борсука Тишка — є ключі до певних ситуацій, що трапляються в житті кожного малюка та викликають безліч питань. У цій книжці у Мишка раптово захитався зубик. Дізнайтеся, як Мишко подолає це життєве питання!

Видавництво «Жорж»
Вік: від 3 років

 

Як розповісти дитині про зуби? Та ще й настільки зрозуміло та доступно, щоб опісля вона не боялася піти до стоматолога? Легко й просто, якщо у вас є книжка «Зубки малюка»! Завдяки їй дитина дізнається, як доглядати за зубами та для чого це взагалі потрібно. Не залишимо жодного шансу марним дитячим страхам!

Видавництво «ПЕТ»
Вік: від 3 років

 

Що робити, коли змушують чистити зуби, а ти й гадки не маєш, кому і навіщо це потрібно? У такий ситуації опиняється Тося. Але, на щастя, вона має мудрого та вірного друга Лапку. Разом вони вирушають у далеку та зубасту подорож, щоб знайти відповіді. Приєднуйся та весело проводь час!

Видавництво «Ранок»
Вік: від 3 років

 

У вашої дитини почав хитатися молочний зуб і йому страшно? У Крокодильчика теж виникла така проблема. Як він з цим упорався, читайте у книжці серії «Цікавинки  про дорослішання». Слухаючи цікаві історії про чотирьох друзів, співпереживаючи їм, дитині буде простіше позбавитися своїх проблем, тому що кожна книжка має справжній терапевтичний ефект!

Видавництво «Ранок»
Вік: від 4 років

 

Давні друзі Славик і Оксанка, навіть не підозрювали які дивні, але цікаві пригоди чекають їх в звичайний літній день. Ніколи не знаєш, що може трапитися в старому, майже розваленому будинку і яку дивовижну істоту можна там зустріти! Діти зустріли справжнісінького маленького дракона, на ім'я Тишко. Познайомившись з ним ближче і упізнавши його сумну історію, друзі взялися допомагати новому товаришеві. Що з цього вийшло? Прочитай і дізнаєшся! Книга допоможе проявити кращі якості в дітях, відповідальність за того, кого приручаєш, відданість дружбі, справедливість, допомогу слабкому. І усе це в легкій і ненав'язливій формі казки.

Видавництво «Час Майстрів»
Вік: від 4 років

 

Дуже дякуємо нашим новим друзям Дитячій стоматології ДарлінКа (@darlinka.kids) за співпрацю, та рекомендуємо оглянути повну добірку книжок, які допоможуть подолати страхи перед лікарями тут.

Усім міцного здоров'я та мирного неба!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: