Каталог товарів
Як нова книжка Івана Андрусяка допоможе малюку піти в дитсадочок?
29.09.2023
Рекомендуємо почитати

Нова книжка «Хочу бути зайчиком» від незрівнянного Івана Андрусяка точно не залишить вас байдужими. Ця щира й тепла родинна історія сколихне ваші найщемкіші дитячі спогади та стане прекрасною нагодою знову поринути в захопливий світ дитинства і пережити всі радощі й турботи перших кроків у дитячому садочку.

Головна героїня, трирічна Катруся, відправляється в дитячий садок. Її цікавість та відкритість допомагають дівчинці знайти нових друзів і знайти себе в новому середовищі. Але разом із яскравими моментами приходять і труднощі — розчарування, прикрощі, навіть конфлікти з іншими дітками.

Сам автор Іван Андрусяк пише у себе на сторінці ФБ:

«Десять років тому в «Гранях-Т», уже під фінал існування цього видавництва, в мене вийшов «Пінгвінік» — історія про те, як дівчинка Катруся вперше в житті йде в дитсадок, що її там чекає і як із цим боротися.
Книжка мала дуже багато гарних відгуків, зокрема батьки писали про те, що читали її разом зі своїми дітьми перед тим, як уперше вести їх у дитсадок, і завдяки книжці дитина вже «все про садок знала», і це полегшувало адаптацію.
Той наклад давно закінчився, але досі мені регулярно пишуть люди, які шукають, де придбати цю книжку — останній такий лист був буквально місяць тому!
Ясна річ, я давно мріяв її перевидати — і ось завдяки видавництву «Видавничий дім ШКОЛА» ця мрія здійснюється!

Важливо: у новому виданні книжці повернулася її автентична назва: «ХОЧУ БУТИ ЗАЙЧИКОМ!».

«Пінгвінік» була назва видавнича, пов’язана з тим, що тоді у «Гранях-Т» вийшло кілька моїх книжок із зайчиками в назві, й не хотілося, щоб читачі їх плутали. Ну а зараз у мене «морськосвинський період», і зайчиків забагато не буває!
Звісно, я наново відредагував текст, а Олена Квітка зробила неймовірно прикольні, дуже «дитинячі» ілюстрації.

Тож це ТА САМА КНИЖКА, ЩО Й «ПІНГВІНІК», ТІЛЬКИ КРАЩА!
Головред «Школи» Василь Федієнко запевняє, що книжка буде вже в жовтні — отож, чекайте — і рекомендуйте її батькам, які готують своїх малявок до дитсадка!».

Ця книжка — глибока правда про дитячі взаємини, яку автор передає щиро, легко, весело. Мабуть, тому, що всі етапи адаптації дитини до нового середовища молодий тато проживав разом зі своєю донечкою, спостерігаючи за дитсадківським життям з балкона своєї квартири.
Обов’язково прочитайте своєму дошкільняткові цю книжку і разом насолоджуйтеся кожною миттю дитинства.

Переглянути книгу можна тут!

Товари з цієї статті
Хочу бути зайчиком
Іван Андрусяк
230,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: