NEW! Виммельбух и лабиринт - развиваемся играя
29.03.2018
Малыши, налетай на красивущие новинки! Их можно бесконечно листать, читать и разглядывать. Книжка «Де живе кроленя?» - это большой виммельбух, с которым интересно искать пасхального зайца на ферме, в джунглях, в горах, параллельно изучая все цвета радуги, цифры и других животных, которые обязательно встретятся на твоем пути. Любишь находить выход из самой запутанной ситуации? Тогда тебе сюда! В познавательной книжке-игре «Сонячна система» ты долетишь до самых далеких планет через запутанные лабиринты метеоритов.

видана українською мовою, вік 2+

Щоб знайти кроленяті його будиночок, тобі, малюк, потрібно відправитися в подорож по сторінках цієї книги. Ти розкриєш 7 яскравих розворотів і познайомишся з друзями кроленяти, які мешкають в горах, джунглях, в саду тощо. Ця книжка просто ідеальна для розглядання і придумування своїх казок. Звичайно ж, автором симпатичних історій стане юний «читач», а мамі чи татові варто записати процес створення казки на відео або диктофон. Чудове видання «Де живе кроленя» має терапевтичний заспокійливий ефект. Якщо ваш малюк розігрався під вечір, книжка про маленького вуханя миттєво і делікатно втихомирить дитину. За допомогою нескладних завдань малюк навчиться розрізняти кольори, легко вивчить цифри, познайомитися з величезною кількістю тварин і навіть дізнається їх назви англійською мовою. Ну що, допоможеш впоратися з пошуками будиночка для допитливого кроленя?

А вот еще одна книга, которая займет достойное место на полке с детской литературой.

видана українською мовою, вік 6+

Для вивчення цієї книги знадобиться пара нехитрих інструментів - простий олівець і гумка. В цьому виданні багато барвистих розворотів і маса крутих заплутаних лабіринтів, з якими впорається лише твій допитливий розум! На кожній сторінці ти знайдеш багато цікавих фактів про сонячну систему, планети, зірки та сузір'я. Дізнаєшся, як влаштована ракета-носій і проберешся по лабіринтах до найдальшої зірки галактики. Хочеш дізнатися, хто першим побував у космосі? Відкриємо маленький секрет - це була зовсім не людина... Приєднуйся, гортай і дізнавайся багато нового про космос.

Нажмите на любое фото для просмотра и покупки книг

Простые книги делают жизнь ребенка намного увлекательнее самых красочных компьютерных игр. Книго-игры «Де живе кроленя?» и «Сонячна система» развивают воображение, логическое и ассоциативное мышление, помогают тренировать память и усидчивость, увлекают своими несложными, но довольно интересными заданиями. А все эти качества просто необходимы для наработки коммуникативных навыков.

Приятных вам покупок и уютного листания интересных книг!