ua Переходь на українську
Каталог товаров

Як ти там?

Як ти там?
Як ти там?
Як ти там?
Як ти там?
Як ти там?
Як ти там?
Як ти там?
Як ти там?
Новинка
Акция -10%
  • Отечественный бестселлер!

Як ти там?

Издательство:
Vivat
320,00 грн
288,00 грн
До конца осталось:
00 дн.
00 час.
00 мин.
00 сек.
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 012496
  • ISBN: 978-6-17-170151-9
  • Вес: 0.445
  • Формат, мм: 130х165
  • Количество страниц: 352
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Журналістка, психологиня, блогерка з Харкова Анна Гін, як завжди щиро, правдиво та щемко, ділиться пережитим. День за днем її думки укладаються в цілісну історію — щоденник першого року повномасштабної війни Росії проти України. Особисту історію доповнюють новинні зведення й памʼятні моменти. Ракети за вікном, евакуація, втрата найближчих, вірний доберман, нові друзі, розчарування та віднайдені сенси… У текстах авторки багато читачів знайдуть себе і навіть відкриють пережиті події по-новому.

«Ця книжка для всіх, кому важливі не лише факти, а й почуття та рефлексії. Я не історикиня, не політикиня, не чиновниця. Звичайна людина, яких мільйони. Живу в Харкові й бачу ракети не по телевізору, а з вікна своєї квартири. Я хочу розповісти правду про цю жорстоку й несправедливу війну, яку розв’язала Росія в моїй країні. Друзі, яких розкидало по всьому світу, постійно запитують: «Як ти там?».
Я відповім усім одразу. На сторінках цієї книги.»

— Анна Гiн

Спосіб, яким Анна Гін розповідає про переживання в період повномасштабної війни Росії проти України, – це не лише журналістський звіт, але і особистий щоденник. Він стає засвідченням сили та духу людини в умовах великого випробування.

Щирість та емоційна відкритість Анни Гін прокладають шлях для читача всередину її внутрішнього світу. Разом із нею ми переживаємо найтяжчі миті, співчуваємо з втратами, відчуваємо обурення на несправедливість, і разом з нею шукаємо сенс у хаосі. А головне – не здаємося, навіть у часи зневіри.

Унікальний аспект цієї книги – здатність Анни Гін поєднувати особистий наратив із загальною картиною війни. В її журнальних записах часто простежується тема сенсу та надії. Новинні зведення та пам'ятні моменти додають контексту та реалізму, роблячи читача частиною ширшого наративу. Перед нами – справжній пам’ятник трагічного часу, болюче втілення воєнного лихоліття, котре зачепило українську землю.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер