ua Переходь на українську
Каталог товаров

Служниця. Книга 1

Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
Служниця. Книга 1
  • Мировой бестселлер!

Служниця. Книга 1

Серия:
Служниця
Издательство:
Vivat
320,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011692
  • ISBN: 978-6-17-170142-7
  • Вес: 0.35
  • Формат, мм: 130х200
  • Количество страниц: 352
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Психологічний трилер, що має всесвітнє визнання!

Міллі Келловей втомилася жити в автівці та харчуватися сандвічами, тому радо погодилася працювати служницею у Вінчестерів. Відтепер у неї буде власна кімната, пристойна зарплатня і з’явиться шанс нарешті змінити життя. У Міллі є таємниця, яку вона ретельно приховує. Але жінка навіть не підозрює, чого не розголошують її роботодавці. Щодня Міллі наводить лад у будинку, готує смачну їжу, пере, але стосунки з украй знервованою Ніною Вінчестер напружені. Згодом Міллі дізнається про неї дещо, від чого в жилах стигне кров. Невже ця жінка здатна на таке? І як Ендрю Вінчестер, цей просто ідеальний чоловік, вживається зі справжньою психопаткою? Коли Міллі збагне, що втрапила в пастку, буде вже запізно.

Книга «Служниця» Фріди Мак-Фадден — це насичений та напружений психологічний трилер, здатний холодити нерви та розрахований на шукачів яскравих емоцій, інтелектуальних загадок та карколомних сюжетних поворотів. Американська письменниця майстерно заплутала сюжет у такий спосіб, що за розкриття таємниць читачі беруться із завмиранням серця.

Міллі Келловей немає і 30, але життя вже перекрутило її у найсуворішому вирі подій та викинуло на узбіччя, де вона змушена жити у легковій автівці та харчуватися самими сендвічами. Одного дня все обіцяє змінитися на краще. Вона отримує роботу покоївки у заможному домі Вінчестерів, де матиме стабільний дохід, власну кімнату, кращий одяг та зможе докорінно змінити своє життя. Батько сімейства — ідеальний, уважний та чуйний чоловік. Тим контрастніше на його тлі виглядає його дивакувата і відверто моторошна родина. Це вічно знервована Ніна Вінчестер, та її надміру агресивна і невихована маленька донька — чортеня в білих платтячках.

Але постривайте, якщо ви думаєте, що попереду тривіальна історія про роман покоївки та її босса. Все значно жахливіше, адже Міллі дізнається дещо про Ніну Вінчестер. Виявляється, в одному домі зі служницею мешкає небезпечна психопатка, здатна на вчинки, від яких холоне кров! Але коли Міллі розуміє, що опинилася у тенетах справжнього монстра у людській подобі, вже, можливо, занадто пізно… Пастка замкнулася і фатальна гра на виживання почалася. 

Авторка, Фріда Мак-Фадден, є лікаркою, що практикує. Вона спеціалізується на черепно-мозкових травмах та психічних порушеннях, а отже звідси й реалістичні описи ментальної нестабільності у книзі. Купити книгу «Служниця»  — це забезпечити собі легкий літературний шок із зануренням якісний, інтелектуальний та напружений трилер. 

  • Рейтинг 4,33 на Goodreads із понад мільйоном оцінок та 90 тисячами відгуків.
  • Номінант Goodreads Choice Awards 2022 у категорії «Найкраща таємниця та найкращий трилер».
  • Триває розробка екранізації книги «The Housemaid» від Lionsgate! Сценарій пише Ребека Сонненшайн («Archive 81»).
  • Після книги «Служниця» Фріда Мак-Фадден на численні прохання читачів випустила продовження роману: друга книга «Секрет служниці».

«Це було дуже шокуюче чтиво, і чомусь тут згадав схожість з книгою Джейсона Рекулака "Приховані малюнки", але без містики.Я настільки захопився сюжетом, що книга тільки й робила, щоб її не відкладали! Мої вам палкі рекомендації, не пошкодуєте!»,  — з відгуку читача Віктора Деренського, Інстаграм @victor.vitaliyovych

«Книжка — подарунок для «гурманів» у жанрі детективу, які люблять розумні, небанальні трилери.Особливе професійне знання людської натури допомагає її авторці прописувати своїх персонажів глибокими й химерними водночас — це додає усій історії неповторного шарму та принадності»,  — з відгуку авторки Інстаграм-блогу knigi_best

«Без перебільшення один з кращих трилерів цього року, не такий де жорстокі вбивства і море крові, а саме психологічний, коли ти в дикому темпі гортаєш сторінки, щоб швидше дізнатися про розв'язку. Психологічна складова шикарна, і навіть попри те, що ближче до середини здогадуєшся в чому суть сюжету і чому все саме так, як є, фінальна розв'язка все одно вас здивує, а потім на останніх сторінках ще трохи. Отже, моя щира рекомендація купити «Служниця» Фріди Мак-Фадден. Оцінка: 5/5»,  — з відгуку Анастасії, авторки Instagram-блогу ua_book_time

Переклад - Дарина Березіна.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Смотреть все книги
Спіннер
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер
Ранее просмотренные
Смотреть все книги
Спіннер