ua Переходь на українську
Каталог товаров

Пляжне чтиво

Пляжне чтиво
Пляжне чтиво
Пляжне чтиво
Пляжне чтиво
Пляжне чтиво
Пляжне чтиво
Пляжне чтиво
  •  Бестселлер «The New York Times»

Пляжне чтиво

Издательство:
Artbooks
450,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011007
  • ISBN: 978-9-66-154591-4
  • Вес: 0.4
  • Формат, мм: 145х215
  • Количество страниц: 392
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Феномен BookTok!

Оґастус Еверет — знаний прозаїк. Дженьюері Ендрюс — авторка романтичних бестселерів. Поки вона виписує свої «Довго й щасливо», він убиває всіх персонажів.
У них немає нічого спільного.
Хоча ні, є одне: найближчі три місяці їм доведеться прожити в сусідніх будинках, страждаючи кожен від своєї життєвої драми і на додачу ще й від творчої кризи.
Якось так стається, що одного туманного вечора вони укладають парі, що має вивести їх із глухого кута: Оґастус протягом літа напише щось життєрадісне, а Дженьюері спробує створити новий «великий американський роман». Вона щосуботи організовуватиме йому вечори як у романтичних комедіях, а він влаштує їй інтерв’ю з вцілілими учасниками смертельного культу (а чому б ні?). Кожен закінчить свою книжку, і ніхто не закохається. Точно-точно.

«Пляжне чтиво» Емілі Генрі - це захоплива і неймовірно дотепна історія про двох письменників, які вирішують допомогти одне одному пережити кризу творчості. Оґастус і Дженьюері – він і вона - живуть поруч, але у своїх світах, які у плані красного письменства геть не мають нічого спільного. Але коли митці зустрічаються, то починається цікаве і приголомшливе дійство – пригоди, під дією яких ви не зможете відірвати увагу від книги.

Авторка добре використовує гумор і дотеп, щоб зобразити життєві перипетії головних героїв, від їхніх творчих криз до особистих проблем. Вона створює кумедні та зворушливі моменти, які захоплюють читача. Описи сюжетних ліній та героїв також дуже добре збалансовані та переконливі, що дозволяє читачеві повністю пережити всю історію.

Хоча ця книга може здатися легкою пригодою і чтивом суто для відпочинку на пляжі, «Пляжне чтиво» глибоко відображає проблеми творчості та особистого життя, що робить її дуже цікавою для різноманітної аудиторії. Можна порекомендувати цю книгу всім, хто хоче насолодитися гарною історією з чудовою розробкою персонажів та глибокими емоційними переживаннями, побачити світ письменників із середини, зрозуміти, що значить для митця період творчого злету і як гнітюче діє на нього відповідно період творчої стагнації. Ми гарантуємо, що ця книга буде геть не банальною і спонукатиме вас до неабияких роздумів.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер