ua Переходь на українську
Каталог товаров

Переможці

Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Переможці
Новинка
  • Экранизировано!
  • От автора бестселлеров «NEW YORK TIMES»

Переможці

Издательство:
Книголав
550,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 012438
  • ISBN: 978-6-17-801225-0
  • Вес: 0.775
  • Формат, мм: 145х215
  • Количество страниц: 704
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Сильна і зворушлива історія, події якої відбуваються у маленькому містечку.
Вона про жорстокість і чуттєвість, про вірність і відданість, про насильство і дружбу, про прагнення помсти й жагу до ПЕРЕМОГИ. Книжка від автора бестселерів № 1 за версією New York Times, на яку зачекався увесь український буктюб і не тільки.

«Переможці» — завершальна частина трилогії про хокейну команду та життя містечка Бйорнстад.

Сюжет: Минуло два роки після подій, які досі ніхто не хоче згадувати. Кожен намагався йти далі, але в цьому місті завжди щось цьому заважає. Мешканці хокейного містечка продовжують шукати відповіді на найважливіші запитання: Що таке сім’я? Що таке спільнота? І чим вони готові пожертвувати, щоб захистити їх? Поки жителі містечка Бйорнстад намагаються подолати минуле, великі зміни вже на горизонті. Хтось повертається додому після тривалої відсутності, хтось закохається, хтось спробує налагодити шлюб, а хтось піде на все, щоб врятувати своїх дітей...

Літературний талант Фредріка Бакмана - сучасного шведського письменника важко переоцінити, підтвердження тому - понад п’ять мільйонів проданих книжок, переклади на понад 25 мов та армія шанувальників, які з задоволенням читають ці теплі, життєві романи.

Довгоочікувана третя книга «Переможці» з трилогії «Ведмеже місто» переносить читачів у події, які відбуватимуться за два роки після історії, описаної в книзі «Ми проти вас».

Час багато чого змінює, але хокейне містечко Бйорнстад продовжує жити, долаючи минуле. Майя знову повертається у місто, аби завітати до улюбленого бару, водночас кипляча напруга та бажання помсти ще жевріє у містечці серед лісів.

Через складнощі повсякденного життя та дослідження дружби, вірності та втрати, цей емоційний роман змусить вас переглянути своє ставлення до перемоги, поразок та прощення.

Остання книга циклу підтверджує вміння автора довершено створювати не лише камерні сюжетні лінії, але й масштабну соціальну прозу. Історія сподобається поціновувачам сучасних романів та мелодрами.

Переклад - Софія Волковецька.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Смотреть все книги
Спіннер
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер