ua Переходь на українську
Каталог товаров

Крамниця щастя

Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Крамниця щастя
Хит

Крамниця щастя

Издательство:
Час Майстрів
Ожидается
Товар временно отсутствует
Добавить в избранное
  • Код производителя: 010332
  • ISBN: 978-9-66-915312-8
  • Вес: 0.535
  • Формат, мм: 170х220
  • Количество страниц: 216
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Возраст: 9-12
  • Бумага: Офсет
  • Иллюстрации: цветные
Аннотация

Повсякденне життя невеличкого провінційного міста сколихнули надзвичайні й таємничі події. Одного дня в містечку з’являється дивний старий – чи то йог, чи то лікар, чи то фокусник – і відкриває «Крамницю щастя».

Хто ж не захоче втілити свою заповітну мрію за доступною ціною?! Покупці магічних товарів один за одним намагаються перехитрити долю. Але за магію, як і за все в житті, треба платити.

«Крамниця щастя» здатна перевернути життя. Відвідайте її й приготуйтеся до неймовірних пригод! 

Любий читачу!

Дозволь познайомити тебе з моєю книгою «Крамниця щастя». Вона ще досить юна – їй усього 8 років (народилася у 2011), але за своє недовге життя вона багато чого встигла. «Крамниця щастя» почала свою мандрівку Україною з Луганська й відвідала разом зі мною чимало міст. У Києві в 2012 році її відзначили на конкурсі «Коронація слова», в Одесі в 2014 році вона здобула для мене перемогу на Корнійчуковській премії, у 2015 році завдяки їй я знайшла друзів у Харкові – ними став  творчий коллектив видавництва «Час майстрів». Того ж року моя книга гостювала на Полтавщині в талановитої молодої художниці Марії Панченко, без якої не було б цього чудового видання. Мої товариші радо приймали її в Рівному, в Івано-Франківську, в Мелітополі, в багатьох інших містах і селах, і скрізь вона була своєю, бо «Крамниця щастя» не по-дитячому мудра й насправді добра. Моя книга вчить шукати своє щастя, не забираючи його в інших. Вона заохочує сподіватися та мріяти, вірити в диво і творити дива. А якщо ти прислухаєшся до неї  й докладеш до своїх вроджених добрих нахилів хоча б краплю наполегливості, ти обов’язково досягнеш успіху в будь-якій справі.

«Крамниця щастя» розповість тобі захоплюючі історії багатьох дітей, які прагнули кращого життя. Усі герої цього твору дуже різні, і хтось із них, я переконана, схожий на тебе чи твоїх друзів. Тому якщо ти запросиш мою книгу до себе додому, вона обов’язково дасть тобі добру пораду, тож ви проведете час разом весело та з користю. Сподіваюся, врешті ви щиро полюбите один одного й станете вірними друзями!

З повагою та надією на нову зустріч, Анастасія Шевердіна

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер