ua Переходь на українську
Каталог товаров

Комплект «Казковий світ»

Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
Комплект «Казковий світ»
  • Бесплатная доставка Укрпочтой

Комплект «Казковий світ»

Серия:
Чаросвіт
Издательство:
Основа
900,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: КП3151
  • Вес: 0.95
  • Формат, мм: 170х240
  • Количество страниц: 416
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Возраст: 5-9
  • Иллюстрации: цветные
Аннотация

До комплекту входить:

Казковий світ України

«Чаросвіт» — це не просто збірка українських казок. Ця книга ввібрала в себе фантастичні історії різних етносів, які живуть на території України. Мандруючи казковими сторінками цього видання, разом із дітьми ви познайомитеся з героями єврейського, кримськотатарського,  молдавського  фольклору.  Дізнаєтеся історії про злих панів, падишахів та королів із польських, азербайджанських і болгарських казок. Вирушите у пригоди з персонажами грецьких, гагаузьких і румунських казок і, звичайно, ознайомитеся з чудовими взірцями українського казкотворення.

У книзі зібрано 22 казки різних етносів, що проживають на території України. Ознайомлення дітлахів із казками різних етнічних груп допоможе усвідомити маленьким читачам, що в Україні мешкають не лише українці, навчить толерантності й поваги до інших культур. Не менш важливо розширювати обізнаність малюків із культурним надбанням своїх предків.

«Чаросвіт» створений для затишного сімейного читання, адже вир казкових пригод ладен захопити і дітей, і дорослих. Приємного подорожування чаросвітом казок України!

Казковий світ зими

Ласкаво просимо у чарівний казковий світ, де зима відкриває свої обійми, огортаючи теплою ковдрою та солодким ароматом різдвяних смаколиків!

Третя книга серії «Чаросвіт» увібрала в себе історії різних народів України і Європи, а також авторські твори. На сторінках на вас чекають 13 чарівних зимових історій, сповнених відчуттям різдвяного дива й домашнього затишку. Зимові історії «Чаросвіту» розкажуть вам, як тварини готуються до зими, розсмішать пригодами хитрунки-лисиці та її побратима вовка й познайомлять із дванадцятьма місяцями. Разом із тим безмежна фантазія авторів потішить вас теплими казками, де дружба й доброта можуть подолати будь-які перешкоди. Ви дізнаєтесь про героїв українських міфів у казках Василя Короля-Старого, а також про справжню щирість в історії Олени Пчілки, розгадаєте загадку різдвяних дарунків у казці Реймонда Макдональда-Олсена.

Ми створили Чаросвіт для затишного сімейного читання. Маємо надію, що дорослі поринуть у вирій казкових пригод разом з дітьми. Нехай ваша подорож світом зимових казок буде в насолоду!

Книга буде чудовим подарунком до свят, завдяки оформленню і змісту казок. Призначена для читання дорослими разом із дітьми 5–9 років.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
Другие книги из этой серии
Смотреть все книги
Спіннер
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер