ua Переходь на українську
Каталог товаров

Чотири вітри

Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Чотири вітри
Новинка
  • Мировой бестселлер!

Чотири вітри

Издательство:
Видавництво РМ
450,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 012346
  • ISBN: 978-6-17-837312-2
  • Вес: 0.65
  • Формат, мм: 150х225
  • Количество страниц: 544
  • Год издания: 2024
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Все життя їй казали, що вона слабка й негарна. Все життя за нею доглядали, але не любили. Все життя вона вважала себе зайвою та поводилася тихо, як мишка, щоб не обтяжувати собою родину.

Але одного дня все раптом змінилося, і Ельза опинилася в новому, невідомому їй світі. Їй довелося багато працювати, опиратися голоду та підтримувати близьких людей. Кров піонерів Дикого Заходу, що до часу тихо текла в жилах розніженої дівчини, в лиху годину далася взнаки. Виявилося, що Ельза не з тих, хто легко здається.

Перо американської письменниці Крістін Генни належить людям, сильним духом, тим, хто перед лицем небезпеки не складає зброї, а виявляє найкращі риси свого характеру. Роман «Чотири вітри» — не виняток. Він надихає і кличе до боротьби з обставинами, з людським присудом, до боротьби за любов і світло.

Ми самі не знаємо, на що здатні, аж доки доля змусить нас до опору.

«Чотири вітри» - це захоплива історія про Ельзу, яка протягом усього життя відчувала себе слабкою та непотрібною, але одного дня виявилася в новому світі, де їй довелося продемонструвати свою силу та відвагу. Автор, Крістін Генна, допомагає читачеві зрозуміти, що ми самі не знаємо своїх можливостей, аж доки наша доля не ставить нас перед випробуваннями.

Генна майстерно використовує різні жанрові елементи, щоб розповісти історію Ельзи - від романтичної пристрасті до драматичних сцен боротьби за виживання. Вона створює живі та реалістичні образи героїв, які навіть у найскладніші моменти не втрачають віру в себе та світло.

«Чотири вітри» - це книга, яка надихає та заохочує читача до боротьби з обставинами та виявлення своєї внутрішньої сили. Вона може зацікавити не тільки любителів історичної прози, а й тих, хто цінує романи про сильних та відважних героїв, які здатні пережити будь-які випробування життя. Твір містить дуже потужне мотиваційне підґрунтя. Він повчає читачів, що варто вміти боротися за себе, за своє життя, погляди та бажання. Так, це нелегко, проте необхідно. Адже якщо ти сам не почнеш відстоювати свої права, то хто ж це зробить за тебе? Хочемо ми того чи ні, однак наша доля багато в чому знаходиться в наших руках. А удача, як відомо, любить сильних, сміливих та впевнених у своїх діях. Тому цей твір обов’язково надихне кожного читача.

Роман «Чотири вітри» – лавреат премії Book of the Month Book of the Year Award (2021) та номінант Goodreads Choice Award в категорії історична проза (2021).

«Чотири вітри» здаються моторошно пророчими у 2021 році... Їхнє повідомлення  спонукає й обнадіює: ми – нація, яка пережила невдачі. Раніше ми вже були в скрутному становищі; і знову вижили. Тримайтесь за своїх близьких людей», – The New York Times.

«Епічна та зворушлива історія про труднощі та кохання... Велична та захоплива», – USA Today.

«У всьому цьому легко проглядається бажання Генни вшанувати тих, хто жив і боровся в цей руйнівний час історії. «Чотири вітри» є одою силі та запеклості матерів, а ще проголошенням того, що інколи любов є єдиним, що тримає нас разом», – Associated Press.

«Потужна і бурхлива історія, події якої розгортаються в Америці часів Великої депресії. Вона то змушує ваше серце розбиватися, то окриляє. Втеча в минуле зі своєчасним відлунням у сьогоденні. Крістін Генна – класична оповідачка, і «Чотири вітри» показують її на вершині майстерності», – Метт Гейґ, автор бестселера «Опівнічна бібліотека».

 

Переклад - Анастасія Дудченко.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер