ua Переходь на українську
Каталог товаров

Червона стрічка

Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
Червона стрічка
  • От автора бестселлеров «NEW YORK TIMES»

Червона стрічка

Издательство:
Видавництво РМ
400,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 012345
  • ISBN: 978-6-17-828089-5
  • Вес: 0.5
  • Формат, мм: 150х225
  • Количество страниц: 280
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая
  • Возраст: 15-18
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Як вижити підлітці Еллі, світ якої змінився? Війна позбавила її всього: замість дому — барак, замість одягу — смугастий мішок, замість імені — номер, замість майбутнього — дим з коминів. Проте навіть у цій жахливій безвиході концтабору дівчина будь-що прагне вижити. І ось вона вже кравчиня: шиє вбрання для наглядачок та офіцерш. А ще Елла подружилася з Роуз, яка видається беззахисною, проте навіть за колючим дротом почувається вільною.

Отож у світі, де вона недолюдина, Елла щодень мусить робити вибір, ціною життя — її або чийогось. Що ж переможе: відчай та інстинкт виживання чи щира дружба і надія? А читач разом із героїнею робитиме вибір між яскравим, як червона стрічка, життям і сірою, як попіл, смертю.

Роман «Червона стрічка» – номінант Young Quills Award. У ТОП-50 бестселерів підліткової історичної літератури про Голокост на Amazon.

«Мода й Аушвіц можуть здатися дивним поєднанням у підлітковій книжці, але ця історія спонукає до роздумів про жахи Голокосту та глибше значення одягу та того, як ти представляєш себе світові. «Червона стрічка» – це зворушлива історія про дружбу, доброту та героїзм за неможливих обставин», – портал дитячої книжки Booktrust.

«Захоплює, надихає і зрештою збагачує», – Гізер Морріс, авторка роману «Татуювальник Аушвіцу».

«Я хотіла сказати, що дочитала «Червону стрічку», і справді вражена і зворушена тією делікатністю, з якою авторка виклала цю жахливу тему», – Емі Канка Валадарскі, невістка Ірен Райхенберг, однієї з кравчинь Аушвіцу.

«Червона стрічка» – найкращий YA роман про Голокост, який я читав. Історія, яку він зшиває разом: захоплива, зворушлива і важлива. Матеріал глибоко досліджений, але книжка легка для прочитання, а історія бездоганно вплетена в тканину барвистого сюжету. Мене особливо вразило витончене вирішення моральних питань, які виникали таборах. Чесніша (і набагато точніша з історичного погляду), ніж спрощена історія «Хлопчик у смугастій піжамі», «Червона стрічка» заслуговує на увагу найширшого загалу, і я закликаю прочитати її всім, а особливо тих, хто викладає про Голокост», – Роберт Іґлстоун, професор сучасної літератури та думки Інституту дослідження Голокосту у Королівському коледжі Гелловей, Лондонський університет.

Переклад - Марія Головко.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер
Ранее просмотренные
Смотреть все книги
Спіннер