ua Переходь на українську
Каталог товаров

9 листопада

9 листопада
9 листопада
9 листопада
9 листопада
9 листопада
  • Мировой бестселлер!

9 листопада

Издательство:
Видавництво РМ
400,00 грн
Товар в наличии
Купить
Добавить в избранное
  • Код производителя: 011197
  • ISBN: 978-6-17-824827-7
  • Вес: 0.53
  • Формат, мм: 150х225
  • Количество страниц: 360
  • Год издания: 2023
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Твердая и суперобложка
  • Бумага: Офсет
Аннотация

Як знати, що кохання справжнє? А який він — любовний поцілунок як у книжках? Як вісімнадцятирічним зрозуміти, що ця хімія гормонів переросте в щире кохання на все життя? І чи можна пробачити тому, хто збрехав ще в день знайомства? Ось на ці запитання шукають відповіді Феллон і Бен, які зустрічаються раз на рік упродовж п’яти років.

А вам цікаво дізнатися, як закоханість юних героїв роману переростає в кохання? Як, долаючи перепони, зізнаючись у найпотаємнішому і спокутуючи провини, Феллон і Бенові вдається пробачити собі та повірити в себе, не втративши одне одного?

«9 листопада» - це вражаючий роман про першу любов, довіру та відповідальність. Автор Коллін Гувер створює захопливий сюжет, в якому головні герої Феллон та Бен зустрічаються раз на рік протягом п’яти років, розвиваючи свої почуття і долаючи перешкоди.

Книга привертає увагу своєю щирістю та чуттєвістю, що вражають читача. Герої реалістичні, з вдало прописаними своїми переживаннями та проблемами, які можуть відбутися і в будь-якого з нас. Автор дуже вдало розкриває поступовий розвиток почуттів героїв та їхню боротьбу зі страхами та незнанням майбутнього.

Книга створена, щоб змусити задуматися читачів про те, що означає насправді любов і що необхідно зробити, щоб її зберегти. Автор глибоко розглядає тему прощення та другого шансу, які є важливими складовими будь-якого відносин. Також перед читачами розгортається погляд на саму основу стосунків між чоловіком та жінкою. Що лежить у цій основі? Пристрасть, романтичність, фізіологія, довіра і сподівання? Ми ніби проникаємо в саму структуру взаємовідносин, блукаючи химерним лабіринтом у серцях двох. Звісно, кожні стосунки – річ особлива. Герої книги також є особливими, зі своєю специфікою, а їх історія не претендує давати нам якісь універсальні поради. Проте, вона вчить нас дуже бережливо і ніжно ставитися до любові. Особливо, якщо це перша любов. 

«9 листопада» - це тонкий і вражаючий роман, який залишить свій слід в серцях читачів. Рекомендується для тих, хто любить читати романтичні історії про любов і її випробування.

Роман «9 листопада» посідає 19 місце у списку ТОП-100 бестселерів Amazon: 5 у категоріях New Adult та американська література, 8 – серед сучасних романів.

«Гувер поповнює лави таких світил, як Джоджо Мойєс та Дженніфер Вайнер з ноткою Ґіліян Флінн. Сподобається безлічі читачів» – Library Journal, Starred Review.

«9 листопада» – ще один захопливий роман Коллін Гувер, наповнений хвилюванням, динамікою та душевним болем. Я любила кожну сторінку та дихала кожним словом», – Анна Тодд, авторка серії «Опісля».

«Якщо ви досі не читали "9 листопада", то перепросіть свій напружений графік, бо доведеться відкласти все і виділити цілий день, щоб поглинути цю книжку», – RT Book Reviews.

«Винятковий стиль розповіді Коллін Гувер просто виблискує у «9 листопада»... Спробуйте не закохатись в Бена та Феллон», – Vilma's Book Blog.

Отзывы покупателей
reviews-clear
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*
С этим товаром покупают
Спіннер
Другие книги автора
Смотреть все книги
Спіннер