ua Переходь на українську
Каталог товаров
Веселе навчання разом із серією «Живі сторінки»
11.01.2019
Полезный досуг
Що перше спадає на думку дорослій людині, коли вона чує слово «навчання»? Напевно ж, щось пов’язане точно не з безмежною радістю та легкістю. Навпаки, нудний розтягнутий процес, який має виконувати «кожна поважаюча себе» людина. Але то дорослі таки перебірливі, то вони звикли робити з навчання надто складну справу. Для дітей все простіше.
Принаймні сучасні батьки намагаються зробити все, щоб їх маленький геній отримував не тільки знання під час занять, а й задоволення.
Сучасний книжковий ринок так само підтримує цю ідею, і кожен раз доводить, що варіантів навчання через захопливу гру — безмежна кількість.

От і сьогодні ми поговоримо з вами про цікаву серію «Живі сторінки». У цій серії переставлені книжки з досить класичними навчальними темами — алфавіт, лічба у межах 10 та перше читання по складах. Погодьтеся, без цих навичок дитина навряд чи обійдеться у житті. І посібників, книжок, розвивальних зошитів на ці теми не перерахувати. Так все просто, що аж зовсім не викликає ніякої цікавості.



Але от у книжках цієї серії теми викладено небанальним чином. Під обкладинкою на маленького читача чекають не прості сторінки, а розділені на три частини. Уже цікаво, чи не так?

Уперше відкриваючи книжку можна навіть розгубитися, і що з такою кількістю карток-сторінок робити, з якого боку починати? І ось ту т і ховається вся суть — просто відкривайте та починайте гратися! Так-так, все просто і весело.



По-перше перемішайте картки з різних сторінок, уважно роздивіться. Щось незрозуміле вийшло? Кумедні слова? Перемішані цифри та кількість предметів? Алфавіт у зворотному напрямку? Прекрасно! Коли насміялися самі, дайте дитині прочитати ці чудернацькі слова, а потім запропонуйте знайти, що ж таки мали на увазі ці скажені автори. Підказка, якщо слово складено вірно, ви зможете побачити цілу картинку та прочитати віршик про те, що намальовано.



Так само можна гратися і з книжкою «Лічба» — перемішуючи картки, а потім складаючи логічний ланцюжок з відповідною цифрою, кількістю предметів та віршиком. Чи запам’ятає таким чином дитина щось нове — звісно! Чи зрозуміє, що батьки щойно провели з ним заняття з читання або математики — нізащо! А все тому, що гратися і вчитися цікавіше, ніж просто заучувати!



Веселого вам навчання!
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: