ua Переходь на українську
Каталог товаров
Як заохотити дитину до вивчення англійської мови. Поради zlatka.com.ua
10.01.2019
Полезный досуг
Турботливі батькі вже давно дійшли висновку, що починати вивчати іноземну мову потрібно якомога раніше. А саме у період від 2 до 5 років. Яке саме навчання повинно бути та з чого почати вдома ?

Щоб зробити процес вивчення іноземної мови простим і цікавим, і більш заохотити дитину, треба перетворити заняття на захоплюючу гру. Тут стануть у нагоді абсолютно різні методи та лайфхаки.

Перший — за допомогою книжок. Ви можете показувати дитині картинки і називати їх різними мовами. Для цього підійдуть і прості книжки з картинками, у яких підписано різні предмети та є додаткові цікавості, такі як віконечка, наприклад, спеціально створені — «Словнички у малюнках». У цих книжках все дуже просто та легко. На одній сторінці зображений предмет (тематики книг дуже різноманітні: «Домашні тварини», «Моя сім'я», «Мій дім», «Дикі тварини», «Кольори», «Лічба» і т.д), а на іншій — підписи цих предметів і понять трьома мовами: англійською, німецькою та українською. Звичайно, в цьому випадку варто підготуватися і батькам: дізнатися, як правильно вимовляються слова, послухати, як говорять носії мови, адже краще не вчити взагалі, ніж вчити неправильно.

Другий метод — перегляд мультфільмів англійською, німецькою та іншими мовами. Дуже цікаво буде переглянути мультик спочатку рідною, а потім іноземною мовою. Таким чином можна розвивати правильність вимови і сприйняття іноземної мови. І, нарешті, ви можете показувати і називати дитині предмети, які його оточують. Але у цьому випадку батькам точно потрібно гарненько підтягнути знання мови!

Третій метод — інтерактивні зошити, за допомогою яких малюк буде не лише вивчати алфавіт, слова, а й вчитиметься писати та зпам’ятовуватиме початкові правила граматики. Такі зошити можуть бути навіть з улюбленими героями мультфільмів! Наприклад, серії «Пограймо», «Цікава англійська» тощо. А у серії «Анлійська до школи» на допомогу батькам створено аудіосупровід.

Пропонуємо вам добірку книжок для малят, з якими вони почнуть вивчати англійську з легкістю та цікавістю:

1.    «Словнички у малюнках». Про цю серію писали вище. Ціна таких книжок 29,90 грн. У серії 8 книжок. Слова подані трьома мовами: українською, англійською та німецькою.



2.    «My first English words»

Гра — найкращий спосіб запам’ятати перші англійські слова! За допомогою серії книг «My first English words» малюк познайомиться з першими словами та предметами, котрі об’єднує тема книги. А для більшої цікавості у книзі є маленькі «віконця» за якими ховаються різні предмети. У серії розкриваються таки теми: дитячий садок, тварини, ферма, транспорт, будинок, закупи. Успіх у вивченні англійської гарантован!



3.     «Пограй АВС. Англійський алфавіт»
Віконця з сюрпризом — це найкращий спосіб вивчити англійську абетку. Розглядаючи яскраві ілюстрації можна вивчати англійську граючи. А в віконцях можна побачити того, хто там сховався. Ця серія книг познайомить малюків з абеткою.



4.    «Чорно-біла серія»
У цих книгах дитина познайомиться з важливими і цікавими професіями та місяцями. Концепція чорно-білої сери вибрана не випадково, оскільки відсутність яскравих кольорів і присутність контрасту дозволяє дитині зосередитися на запам’ятовуванні. Чорно-білі малюнки це ідеальний спосіб стимуляції зору і концентрації. Книга є двомовною завдяки чому легко і швидко дитина запам"ятає важливі професії не тільки рідною момовю, а ще й англійською.



5.    «Перша англійська з Ніком та Лілі» Веселі герої Нік та Ліллі допоможуть легко та просто вівчити англійську! Ви побуваєте з ними у зоопарку, погодуєте слонів, помилуєтесь на морських котиків та вивчите слова та фрази, котрі можна використовувати у зоопарку. На одній сторінці ви знайдете один ситуаційний малюнок та одне коротке речення.



6.    «Книга кольорів» від Марічки Рубан. Книга-білінгва від ілюстратора Марічки Рубан знайомить малюка з різноманіттям кольорів, дає уявлення про навколишній світ та пропонує вивчити перші англійські слова. На кожному розвороті зображені предмети, овочі, фрукти тощо конкретного кольору, а слова наведені українською та англійською мовами.



7.    «Англійська до школи»
Із цими зошитами вивчати англійську — суцільне задоволення! Дитина дізнаватиметься нові слова, вчитиметься будувати діалоги. І все це через гру! У зошитах можна: - розфарбовувати; - вирізати; - наклеювати; - проходити лабіринти та багато іншого. Наприкінці – корисний словничок. До кожного посібника є аудіосупровід!




8.    «Пограймо»
Ці цікаві веселі книжки допоможуть дошкільняті разом з героями популярних мультфільмів опанувати найпростіші навички спілкування англійською, покладуть початок формуванню лексичного запасу. 16 строрінок цікавих вправ та 2 сорінки цікавих наліпок допоможуть розвинути увагу, логіку та кмітливість.



Тож, якщо ви все ж вирішили вчити свою дитину іноземній мові змалечку — підготуйтеся і самі, підберіть матеріал, зайдіть книжки, потренуйтеся у вимові самі, або знайдіть гарного вчителя для маленького пізнайка!
Бажаємо вам терпіння та наснаги у непростому навчанні!
Понравилась статья? Расскажите друзьям:
Поделиться: