Захопливі дитячі детективи, від яких неможливо відірватись!
28.07.2020

Детективи люблять усі! Це захопливий жанр літератури, інтелектуальна гра, розслідування досить заплутаних справ, подорожі і таємниці! Гортаючи книгу читач занурюється в події, слідкує за головними героями, вчиться думати, співставляти факти, вибирати поміж іншого потрібне, концентруватись і долати складні моменти. Детективна книга дає можливість пережити з головним героєм всі труднощі, відкрити таємниці, заховані в сюжеті, стати учасником і переможцем обраної історії!
Тож пропонуємо чудову добірку детективних історій для дітей на всі смаки та різні вікові категорії!

Серія "Агата Містері"

Агата Містері мріє стати письменницею, але це в майбутньому, вона наділена дивовижним відчуттям і феноменальною пам'яттю. Тому, поки що, вона - чудовий детектив!
Разом із простакуватим кузеном Ларрі, студентом школи детективів, вона подорожує світом, розгадуючи найзаплутаніші таємниці. Допомагають їм відданий мажордом, капосний сибірський кіт і сила-силенна дивакуватих родичів.

"Пенні Пеппер"

Коли за справу беруться завзяті дівчата - детективи, то злочин буде розкрито, а злочинці неодмінно отримають покарання. Про цікаві пригоди Пенні та її подруг розповість ціла серія книг «Пенні Пеппер». У цій серії - захопливі детективні пригоди, робота під прикриттям, небезпечні пастки й таємничі злочини, а ще історія справжньої дружби, яка навчить читачів бути добрими й завжди допомагати тим, хто в біді.

"Неймовірні детективи. Таємничий голос за спиною"

Надзвичайно цікаві повісті відомого письменника Всеволода Нестайка «Неймовірні детективи. Частина 1. Таємничий голос за спиною», запрошують читачів опинитися віч-на-віч з дивовижними пригодами звичайних київських школярів, яким раптом довелося розплутувати загадкові злочини.

"Емі і Таємний клуб Супердівчат"

Допитлива дівчинка Емі, яка обожнює таємниці, разом з подружками заснувала клуб супердівчат. Що ж таємничого може трапитися в житті шестирічної дівчинки? Та все не так просто. Таємний Клуб просто-таки полює на таємниці, а якщо їх нема - дівчата вигадують їх самі. «Емі і Таємний Клуб Супердівчат» це перша книжка з серії польської письменниці Агнєшки Мєлех.

Серія книг "Справа для Квятковського"

Чи хтось бачив детектива, який любить молоко та жуйки? Та ще такого юного. Замість домашнього завдання у нього - нічні засідки, замість дитячих розваг - небезпечні пригоди. Будь-який дуже заплутаний злочин приречений на невдачу, якщо за справу узявся він. Про справжнього детектива розповість ціла серія книг «Справа для Квятковського».

Серія книг "Флечер"

Дітям сподобаються кумедні історії про скунса-розбишаку, чемпіона з-поміж усіх детективів, який розслідує чимало дивакуватих злочинів і повсякчас потрапляє у всілякі халепи. Прочитати їх можна в серії книг «Флечер ». Пригоди скунса не тільки розважать, а й навчать дітей бути добрими, долати страхи, рухатись вперед і бути відповідальними за свої вчинки.

"36 і 6 котів-детективів"

Агов, завітайте до кав'ярні, у гості до котів-танцюристів, та справжніх детективів. І дізнаєтесь який новий талант вони виявили, та які злочини розкрили. Це справді весело, коли «36 і 6 котів-детективів» беруться до справи...

Серія "Шерлок молодший"

Attention, рlease! Майже всі люди на землі знають, хто такий Шерлок Холмс. Але не всі знають, що в нього є не менш талановитий нащадок Шерлок Холмс П'ятий. Як і відомий пращур, маленький Холмс знаходить собі помічника і разом з ним розкриває загадкові таємниці.
Та історії про хлопців не просто класичний детектив, а справжній мозковий штурм для читачів, який сприятиме розвитку логічного мислення, роботі в команді та формуванню правильних цінностей.
Серія книг «Шерлок молодший» це справжній скарб для дітей та їх батьків. В цих книгах можна знайти цікаві головоломки, вивчення перших слів і висловів англійською, в них є справжня дружба й неймовірні пригоди.

"Модель під прикриттям. Модний злочин"

А тепер вирушаємо в подорож до Парижа на Тиждень моди! Разом з 16-річноїю дівчиною Аксель. Але це не для неї. Розкриття злочинів та розгадування таємниць цікавить її значно більше за тренди, бренди і нові колекції. Проте дівчині таки доведеться з головою зануритися у світ високої моди і навіть стати моделлю під прикриттям. Про пригоди юної дівчини можна прочитати в книзі «Модель під прикриттям. Модний злочин».

"Пригоди Ермін. Крадіжка в Нью-Йорку"

Коли давня знайома мегауспішного бізнесмена Мегабакса попросила його подбати про одну юну леді і показати їй Нью-Йорк, той і уявити не міг, що доведеться мати справу з таким милим пухнастим створінням. А сама Ермін не уявляла, що її навколосвітня подорож почнеться з такої кількості пригод. Політ на повітряних кульках, втеча від алігаторів, переплутані валізи, викрадений діамант і справжні злодії - уявляєте, скільки всього неймовірного чекає на вас на сторінках цієї книги?

Серія "Витівки Сюзанки"

Родина малої Сюзанки переїхала у село Бжезінь, бо її батьки завжди мріяли жити в селі. Аж раптом виявилося, що про те саме мріяло ще багато людей. Тож тепер у Бжезіні мешкає мало не половина Варшави... Але дівчинка цілком задоволена, бо має тут купу друзів, а у витівках їй немає рівних - то вона організовує детективну агенцію, то вирощує маленьке домашнє звірятко - бактерію Гедвігу, то підмальовується з маминої косметички. А тут ще й у будинку навпроти оселяється нова подружка. Тому якщо вам сумно - кличте Сюзанку!

Слідкуйте за нашими корисними добірками та обирайте найкращу літературу для своїх дітей!