Очікувана новинка! «Фантастичні звірі та де їх шукати»
05.09.2018

Хлопчика, який вижив при зустрічі з Тим, Кого Не Можна Називати, мабуть, знає, або хоча б чув, кожен. Так-так, Гаррі Поттер! А чи знаєте ви таку особу, як Ньют Скамандер? Він не менш відомий, ніж містер Поттер, у магічному світі, а особливо - у Британському та Нью-Йорському відділеннях Міністерства магії. Цей чарівник став, фактично, першим на захист магічних істот. Він вів їх реєстр та домігся заборони експерименти над звірами. Знудившись у Міністерстві магії, Ньют обрав свій шлях дослідника, тому подорожував по всьому світу. Пізніше цей досвід став основою його підручника по догляду за магічними тваринами, "Фантастичні звірі і де їх шукати", за якою, в обов'язковому порядку, навчаються юні чарівники та чарівниці в Гоґвортсі. Передмову до першого видання книги було написано директором школи чарів та чаклунства Албусом Дамблдором; нове ж видання містить ще й передмову від імені самого автора. Також завдяки дозволу Міністерства магії тепер ми можемо ознайомитися, крім основних класифікацій, із:
  - Історією написання книги.
  - Короткою історією про маґлівські зіткнення з фантастичними звірами.
  - Втаємничими звірами.
  - Відомостями про те, чому важлива магіозоологія.
 Відтепер маґли теж матимуть нагоду дізнатися, де живе квінтолап, що їсть пухканець і чому не варто залишати молоко для кнарла.

Вашій увазі пропонується той самий підручник "Ньют Скамандер. Магічні звірі та де їх шукати" талановитої англійської письменниці Дж. Роулінг. Випущена вона у видавництві Блумсбері в 2001 році. У серії романів про Гаррі Поттера ця книга не містить сюжетної лінії і є підручником з дисципліни «Догляд за магічними істотами». У ній зібрано, класифіковано та описано близько 75 магічних створінь із 5 континетів. У цьому блискучому новому виданні ви зможете знайти єдинорога, кентавра, а також познайомитися з гіпогрифом, ніфлером, українським залізопузом та ще дев'ятьма драконами, мантикором і багатьма іншими, ще не відомими вам, тваринами. Усі вони чудово зображені у яскравих кольорах винахідливою Олівією Ломенек Ґілл.
 Пориньте у світ чарів та чаклунства разом з нами!