Новинки недели на Zlatka
21.11.2016
«Улитка и кит», «Пампушок і Огірочок. Дивовижна подорож навколо світу», «День народження Білочки. Книжка з сюрпризом» - эти великолепные новинки открывают предпоследнюю неделю ноября. Мы уверены, что они скоро станут фаворитами наших покупателей! Приглашаем познакомиться поближе с этими чудесными изданиями...

«Улитка и кит»

Произведение английской писательницы Джулии Дональдсон. Книга была впервые опубликована в 2003 году. Она сразу же завоевала сердца миллионов маленьких читателей и их родителей и даже оказалась в списке самых любимых книг британского премьер-министра Гордона Брауна в 2007 году! Трогательная история в стихах о дружбе и взаимопомощи, о мечтах и путешествиях, дополненная завораживающими иллюстрациями не сможет оставить равнодушным никого и может стать чудесным подарком маленьким книголюбам.

«Пампушок і Огірочок. Дивовижна подорож навколо світу»

Ще більше історій з життя пінгвіненя Пампушка та його друга крокодильчика Огірочка! Надзвичайно кольоровий і яскравий вімельбух як завжди зацікавить свого читача с перших сторінок, адже тепер вся сім`я пінгвінів вирушає у подорож навколо світу! Разом із героями книги діти побачать засніжені гори, нескінченну блакить океану, побувають на заповненому пасажирами вокзалі і вкотре поринуть у круговерть кумедних пригод.

«День народження Білочки. Книжка з сюрпризом»

Із новою яскравою книгою авторів ви і ваші дітки отримають купу нових позитивних вражень! Історія про білочку Віолетту і ії день народження - не звичайна. Вона запрошує вас не тільки читати, а й паралельно грати у лісові схованки із усіма Віолеттиними друзями! Завдяки інтерактивній частині книги - дверям і віконцям, що відчиняються, подарункам, за які можна заглянути просто на сторінці, тощо - дитина з головою порине у читання книги і буде повертатися до неї знову і знову.