Каталог товарів
Підготовка до школи: від практики до успіху
21.05.2021
Корисне дозвілля

  Ми пропонуємо  методики «Індивідуального розвитку», «Активного розвитку талантів», навчальні посібники підготовки до школи. Кожен з посібників надає керівництво батькам, вихователям, вчителям, та розгорнуту інформацію щодо підготовки маленьких мандрівників, які стають на дуже не легкий, але розвиваючий шлях, сповнений особливих моментів, яскравих вражень та нових відкриттів! Використовуючи запропоновані навчальні посібники Ви отримуєте готову інструкцію, яка допоможе не нашкодити психологічному розвитку дитини, а креативні методики навчання сприятимуть зростанню зацікавленості і впевненості в собі Вашої прекрасної малечі!

1. Practice box!

 

  Триває черговий рік знань, досліджень, здобуття навичок. Незважаючи на нові реалії особливого року, ми хочемо щоб навчання й розвиток майбутніх школяриків залишалися яскравими, доброзичливими, веселими та захопливими. Зверніть увагу на оновлений комплект Practice box, що містить мікс веселих завдань та тренувальних вправ. Перший
Practice box виявився корисним для багатьох дорослих і дошкільнят, тож ми вирішили продовжити і підготували новий комплект. У ньому нова добірка зошитів та ігор, адаптивна програма занять і спеціально підготована наочність.

2. Ілюстровані довідники «Що я знаю перед школою» та «Що я вмію перед школою»


 
 Буде не зайвим перевірити, або доповнити знання дитини, гарні манери, ввічливу поведінку, навички самостійності і дізнатися про школу та шкільне життя. В цьому допоже запропонована серія книжок-довідників.
 Разом з цими чудовими виданнями Ви даруєте найголовніше - пам'ять на довгі роки про яскраве дитинство та новий епат у житті дошкільника!

3. KUMON - методика майбутнього!



 Серія книг «KUMON» це дієва методика індивідуального розвитку, за якою навчаються 4 млн. дітлахів у 49 країнах. Кожна книга є сходинкою для засвоєння певної навички й розрахована на кілька занять. Дитина самостійно виконує ігрові завдання, які поступово стають складнішими.

4. Серія книг «Маленький розумник»



 Навчання потрібно починати в ранньому віці, діти дуже сприятливі до всього нового та цікавого. Серія книг «Маленький розумник» дає змогу займатися з малечею від 2 років до 5. Заняття проводяться в ігровій формі. Кожна книга серії розрахована на різний вік і містить в собі не тільки заняття, а й розваги, для заохочування до навчання.

5. Комплект каліграфічних зошитів




 
Підчас засвоєння перших навичок письма, особливу увагу слід приділити каліграфії. В наш час у багатьох дітей відсутній цілісний образ, їм важко зосереджуватися на одному предметі. Каліграфія стимулює розвиток мозку, розвиває дрібну моторику, допомагає осмислювати свої дії і формувати внутрішє просторове сприйняття, вона привчає до дисципліни і творчості одночасно. Каліграфія це чудова підготовка до школи!
 Комплект каліграфічних зошитів, які ми пропонуємо, спрямований на підготовку дитини до вивчення цифр і літер, розвиток навичок лічби, читання, письма, грамотності, вивчення українського та англійського алфавіту, поступове знайомство з косою лінією та розвиток навичок каліграфічного написання літер.

6. Збірники завдань «До школи»



 Дітям від 4 до 6 років неодмінно сподобається кольорова серія збірників завдань «До школи»: читання, математика, англійська і письмо стануть цікавим навчанням, поруч з малюванням, шрихуванням, веселими хвильками, крапочками та аплікацією. До речі збірник з англійської має аудіосупровід!

6. Серія тренувальних зошитів «90 днів літа»



 Сучасний інтегрований підхід - це поєднання багатьох шкільних дисциплін в одному зошиті. Ера нудних робочих зошитів нарешті минула! Тапер непотрібно вмовляти дитину позайматися влітку. У неї є шанс за кілька хвилин на день із задоволенням потренувати мозок та ще й розширити кругозір. Адже серія посібників «90 днів літа» це тренувальний зошит + енциклопедія.
 Дитина обов'язково знайде те, що її цікавить і про що закортить дізнатися більше. Це заохотить маленького учня до щоденного пізнання чогось нового!


Пам'ятайте, кожна дитина - це особистість, і тільки від Вас залежить як відбуватиметься розкриття неймовірного потенціалу! Повірте - у Вас все вийде!

 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: