Питань багато не буває!
28.05.2018
О, скільки питань існує в маленькій дитячій голові! Особливо, якщо дитина цікавиться піратами і лицарями. Ми хочемо представити вам дві книги видавництва «Віват»: «50 дотепних питань про піратів» і «50 дотепних питань про лицарів» на українській та російській мові. Давайте подивимося більше розворотів в цьому огляді.

Ця енциклопедія про серйозне. Про піратів. Тепер на самі незвичайні питання про піратів є логічні, дорослі і серйозні відповіді. Про те, що пірати існували багато століть назад, знає будь-який школяр. Ці розбійники були справжнісіньким лихом для торгових і цивільних судів. А ви знаєте, що крім флібустьєрів і корсарів є багато інших різновидів середньовічних піратів? А ще вам належить дізнатися про облаштування піратського корабля, особливості «обмундирування» пірата і таємниці піратського кодексу. Ілюстрації в енциклопедії реалістичні і виконані з часткою гумору. «50 дотепних питань про піратів» - пізнавально-розважальна книга, яка сподобається всім хлопцям.

Лицар - це так романтично... подумають дівчатка. Але не всі знають, що за словом «лицар» стоїть ціла купа питань: якого зросту були лицарі, чи були вони красенями, скільки важило обмундирування лицаря, яка зброя використовувалася в Середньовічча, чому герб власника наносили на щит і прапор, де жили лицарі , з чого будували житла тощо. Взагалі, «лицар» в перекладі з різних мов світу означає «вершник». А якщо у воїна немає коня, чи вважається він лицарем? Ця пізнавальна книга покаже юним дослідникам з чого складається Середньовічна фортеця і як був організован побут справжніх лицарів. Дізнайтеся про лицарів всі-всі відповіді з книги «50 дотепних питань про лицарів».

Ми раді запропонувати вам хороші книги на найцікавіші теми. І Середньовіччя - одна з таких тем. Запропоновані книги виконані в цікавій манері: багато незвичайних фактів та яскрава графіка створюють непоганий дитячий контент.

Читайте із задоволенням!