Книжки з WOW-ефектом
15.02.2018
Коли дивишся на ці книжки, перше, що спадає на думку: «Ух ти!». Дивовижні, захоплюючі, чудові, неймовірні, пізнавальні і такі милі... ці видання не мають потреби в рекламі. Вони просто чудові! Вам варто на них поглянути, щоб остаточно закохатися. «Приховані дива (чарівні лінзи)» має незвичайну подачу енциклопедичної інформації про природу і тварин. А «Розмальовка. Книга мiфiчніх чудовиськ» стане фаворитом для творчих особистостей. Давайте ж погортаємо і розглянемо ці книжки ближче...

(видано українською мовою)

Якщо не знаєте, чим здивувати дитину, - книжка з кольоровими лінзами вам в допомогу! Кожна сторінка має зашифровані малюнки тварин з десяти різних екосистем. Варто тільки піднести лінзу певного кольору, і малюнок змінюється - з'являються зображення звірів. Це яскраве видання має не тільки розважальний характер. Діти познайомляться з тими представниками тваринного світу, які, наприклад, полюють лише вночі або можуть жити тільки в пустелі.

Так оригінально адаптувати для дітей інформацію про тварин змогла автор Рейчел Вільямс, а прекрасні ілюстрації написав художник Carnovsky. Юні дослідники тваринного світу будуть в захваті від подарункового видання «Приховані дива (чарівні лінзи)».

(видано українською мовою)

Для вивчення тварин потрібен зоологічний атлас, а для дослідження міфологічних тварин - ця незвичайна книжка з захоплюючими ілюстраціями. Книжкові тварини вигадані тільки наполовину і ми не знаємо, як вони виглядали насправді. Але дитяча фантазія зовсім не має кордонів і умовностей. Тому, книгу про міфічних тварин цілком зможуть розфарбувати юні творчі натури. У процесі розфарбовування використовуйте не властиві звичайним тваринам кольори. Тим більше, що всі ці істоти мають силу чотирьох стихій - землі, води, вогню і повітря. Крім того, діти зможуть прочитати коротенькі міфи і легенди про цих істот на наступній сторінці. Давайте допоможемо ілюстратору надати яскравості та об `єму чорно-білим міфічним тваринам!

Розвиток творчих здібностей можна спостерігати не тільки в ранньому віці. Усі, від малого до старого, можуть почати малювати або навіть досліджувати будь-яку тему. Нехай ці ефектні книжки стануть початком чийогось творчого шляху!

Огляд підготувала Світлана Колмик